Silmä saattaa tietyissä tilanteissa tehdä kepposia. Tapa, jolla kuvia näkee riippuu myös erittäin paljon henkilön luonteesta. Tässä koosteessa näet kuvia, jotka eivät välttämättä ole sitä miltä aluksi näyttää.

Lähteet: Listcovery, Collegehumor, Imgur, Reddit

Mies huomasi upean luonnonilmiön kävellessään joen rantaa pitkin Pohjois-Dakotassa. Jäästä oli irronnut symmetrisen muotoinen pyöreä pala, joka pyöri hiljaa veden päällä. Miehen mukaan jääpalan halkaisija oli noin 17 metriä.

Hän ensin luuli kyseessä olevan jonkinlainen ihmisen tekemä luomus, mutta pian sai tietää muidenkin törmänneen vastaavanlaisiin tapauksiin. Kyseisen luonnonilmiön arvellaan johtuvan veden alla olevien pyörteitten seurauksena. Veden täytyy myös olla lämmintä ja jään ohutta, jotta jäästä voi irrota pelkän pyörteen voimalla pala.

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi tuijottaa villieläintä lähietäisyydeltä silmästä silmään? Jos olet, tässä esimakua.

Valokuvaaja Chris McLennan asetti kameran kauko-ohjattavaan minimönkijään ja lähetti sen leijonalauman luokse Botswanassa. Videolla näkyy, miten leijonat ihmettelevät omituista liikkuvaa laitetta, ja lopulta kamera lähteekin näiden isojen kissojen leikkikaluksi. Minimönkijä tuhoutui, mutta kamera ja kuvat saatiin pelastettua.

Kuvat: Chris McLennan / All Over Press

4-vuotias poika tarvitsee apua matematiikan tehtävien kanssa. Tehtävät ovat helppoja, mutta sitäkin haastavampia niin nuorelle. Poika oli kysynyt apua hänen äidiltään, mutta äiti oli käskenyt ”soittaa jollekkin” avun saamiseksi. Niinpä poika ryhtyi tuumasta toimeen ja soitti sinne minne ollaan käskettykkin hädän tullen, nimittäin hätäkeskukseen!

Oheisella videolla kuullaan pojan sekä hätäkeskuksen työntekijän välinen keskustelu.

Meillä jokaisella on juttumme, joita teemme vain silloin, kun kukaan muu ei ole paikalla.

Tämän pojan puuhat taltioituvat kuitenkin kännykkään. Poika tulee siskonsa huoneeseen, huutaa tämän nimeä, ja koska ei saa vastausta, luulee olevansa siellä yksin. Taustalla soi Britney Spears. Saman tien poika alkaa tanssia. Hän tarkkailee ovea välillä. Ettei vaan kukaan yllätä.

Mutta yllätys piileekin vaatekaapissa, sillä sisko videokuvaa salaa veljeänsä ovenraosta. Kun poika huomaa tämän, ilme on kohtuullisen järkyttynyt. Tosin ihan suotta, sillä tässä on selvästi tuleva parkettien partaveitsi.