Salama on sähköpurkaus, joka tasoittaa pilven potentiaalieroja. Ihmiset ovat aina pelänneet salamoiden tuhoisia vaikutuksia, sillä joskus ne osuvat maahan aiheuttaen muun muassa tulipaloja.

Kyseiset valoilmöt ovat kuitenkin upean näköisiä, vaikka ne päästävätkin kovan ja pelottavan äänen. Tässä kuvakoosteessa näet kuvia juuri oikeaan aikaan otetuista salamakuvista, joissa luontoäiti on pistänyt parastaan!

Lähde: All Over Press

Netti on pullollaan kyseenalaisia kuvia, joille ei tunnu löytyvän järkevää selitystä. Tässä kuvakoosteessa on erittäin pelottavia ja jopa karmivia kuvia, joita ei kannata katsoa ennen nukkumaanmenoa.

Mitä näiden ihmisten päässä on oikein liikkunut?

1. Tyttö ja karhu

2. Kyseenalaisen näköinen seremonia

3. Naamiaiset?

4. Koira kiipeää aidan yli

5. Suloinen pupu

6. Karmiva perhekuva

7. Sytyttikö tämä tyttö tulipalon?

8. Halloween

9. Ihania mallinukkeja

10. Mikä on kuvassa esiintyvä vaalea hahmo?

11. Tähän perheeseen olisi mukava tutustua!

12. Tuntematon silmä

Lähde: Imgur

Kuvaajat harvoin ottavat itsestään kuvia, mutta 18-vuotias Laura Williams tekee asiaan poikkeuksen. Cambridgessa asuva nuorukainen otti itsestään kuvan peili sylissään.

Kuva on kerännyt sosiaalisessa mediassa erittäin paljon jakoja ja artisti on myös itse ollut yllättynyt kuvan saamasta suosiosta.

Lähde: Twistedsifter

Gianni Versace oli ja on yksi muotialan kuumimmista nimistä. Giannin äiti Francesca oli ompelija, ja opetti tälle muun muassa räätälöintiä. Mies alkoi siis jo pienenä valmistamaan itse vaatteita. Myöhemmin Versace opiskeli arkkitehtuuria, mutta ei koskaan saanut koulutusta muotialalle. Siitä huolimatta Gianni muutti Milanoon 25-vuotiaana päästäkseen tekemään töitä muodin parissa.

1970-luvun puolivälissä kykyjenmetsästäjät kiinnittivät huomionsa Versaceen ja palkkasivat hänet suunnittelemaan vaatteita. Vuonna 1978 mies teki ensimmäisen läpimurtonsa esitellessään ensimmäisen naisvaatekokoelman ja saman vuoden syyskuussa hän esitteli myös ensimmäisen miesten asujen kokoelmansa.

Versace -merkki alkoi pikku hiljaa kerätä tunnettavuutta ja tämän ansiosta mies loi imperiumiksi kutsutun Versacen muotitalon jonka alla huippumuodin lisäksi valmistettiin tekstiilejä, astiastoja, sekä lasten urheiluvaatteita. Versace kuoli vuonna 1997 Miami Beachillä, jolloin hänet murhattiin ampumalla.

Tässä upeita kuvia ”Versace” –kartanosta, jossa olisi ihan mukava asustaa:

Lähde: All Over Press

Suomen kesä on erittäin lyhyt ja monen mielestä muut vuodenajat eivät ole mukavia. Tämän kuvakoosteen jälkeen mielipiteesi saattaa muuttua.

Suomi tarjoaa upeita luonnonilmiötä erityisesti syksyisin ja talvisin. Ei ole ihme, että moni ulkomaalainen haluaa matkustaa Suomeen esimerkiksi jouluna, kun tarjolla on lumen kuorruttamia puita ja revontulia. Temmeltävät karhut ovat myös erittäin suloisia, vaikka kyseiset eläimet ovatkin yllätettynä vaarallisia.

Lähde: All Over Press