Kaikki käyttävät nykyään Googlea ja kaikki ovat törmänneet varmasti Googlen automaattisen hauntäydennysominaisuuteen. Kyseinen ominaisuus googlessa on todella kätevä, mutta antaa välillä hyvinkin mielenkiintoisia vaihtoehtoja haluamallesi hauelle. Googlen auto-hakutoiminto perustuu kielikohtaisesti yleisimpiin annettuihin hakusanoihin / lauseisiin, eli jos tarpeeksi monta ihmistä hakee termiä ”kuinka leivon pullaa”, niin google auttaa sinua täydentämään kyseisen lauseen jo ensimmäisen kirjoittamasi sanan jälkeen.

Me päätimme toimistolla laittaa tämän ominaisuuden testiin. Teimme satoja googlehakuja eri termeillä ja tallensimme kuvina teille mielestämme hauskimmat ja mielenkiintoisimmat niistä. On hienoa huomata, että maailman paras hakukone voi tuoda näinkin paljon hupia arkeemme.

Laitetaan lista käyntiin!

1.


On hellyyttävää tietää, että useampi suomalainen haluaa mielummin alistua, kuin aloittaa jääkiekon harrastamisen.

2.


Tässä haussa on hienoa se, miten kaikki ehdotetut haut liittyvät toisiinsa. Lähdenpä tästä täydellistämään alapääni ja vaihtamaan alaa.

3.


Ahkeruus on yliarvostettua.

4.


Miten ampumahiihdossa voi tulla toiseksi? Tilaa amazonista kamaa jolla lahjoa tuomarit! Mutta älä kysy meiltä miten voit maksaa ko. kamat.

5.


Emme tiedä mikä on ”bebe”, mutta olemme varmoja, että sillä voi rikkoa kookospähkinän.

6.


Jos sinun pitää kysyä miten ”internet” kirjoitetaan sen jälkeen, kun olet kirjoittanut ”miten internet kirjoitetaan”, niin sinulla on suurempia ongelmia kuin ”miten internet kirjoitetaan”.

7.


Ranskalaiset lapset syövät kaikkea samasta syystä, kuin miksi rasvapaloa ei saa sammuttaa vedellä – joidenkin asioiden on parempi antaa palaa loppuun.

8.


Elämän tärkeimpiä kysymyksiä kaikki.

9.


Unissakävelijää ei saa herättää, koska tämä voi säikähtää pahasti ja tiedetysti uloste haisee.

10.


Vesi ei pala, koska tulta ei voi juoda. Daa.

11.


Voisiko olla, että naiset rakastuvat renttuihin, koska miehet eivät enää ”halua”?

12.


Sinun postinumerosi on 40520. Älä kysy miten tiedämme.

13.


Viimeisimpien tutkimusten mukaan internet asuu Aimonkujalla Forssassa.

14.


Ota sormi jolla osoitat ja työnnä se noin viiden sentin syvyyteen peräaukkoosi. Näin olet löytänyt etusormesi, sekä eturauhasesi. Olkaa hyvä.

15.


Tyrannosaurus on luultavasti jossain missä on tammikuussa lämmintä, esim. Isla Nublarilla. Tai sitten tyrannosaurus on Tahkolla.

16.


Jos pääsisimme tapaamaan Dalai Laman, kysyisimme häneltä kaikki nämä kysymykset. Kaikki.

17.


Tässä laskevassa järjestyksessä: Helsingin DTM L-WORD -bileistä, puutarhasta, sairaalasta, Afrikasta/Korkeasaaresta.

18.


Soita numeroon 112. Kannattaa palava tarve, linjan toisessa päässä ollaan nimittäin aika totisia.

19.


Käy täällä ja marssi kauppaan.
PS. Lupaamme, että emme kerro kellekkään.

20.


Sinä et löydä puumaa – – puuma löytää sinut.

21.


”Hei rakas kauppias! Tarvitsisin kilon leptiiniä, kaksi kiloa lipeää ja hieman lehtikaalia. Ja hei et sattuisi tietämään mistä mä voin ladata leffoja?”
Jep .. Kuulostaa ihan normaalilta.

21.


Vastaus ensimmäiseen ja toiseen kysymykseen on sama:  ”♬ Älä mieti menneitä, älä turhaan mieti tulevaa…♫”

22.


Näin hakkeroidaan —> hackertyper.net

23.


1. Mene treffeille
2. Kysy deitiltä kolme ylintä kysymystä
3. Mieti hiljaa mielessäsi neljättä kysymystä

24.


..Huolestuttavaa

25.


Tämä kysymys rikkoi aivomme.

26.


Olemme valvoneet monia öitä miettien vastausta kysymykseen numero kaksi. Monia öitä.

27.


Mitä tapahtuu kun norsu istuu dekkarin päälle? Jännitys tiivistyy! HA!

28.


Liukasteena voi käyttää vaikkapa kääretortun täytettä.

29.


Katkaravut – nuo saatanan kätyrit!

30.


Liman ulostaminen ei varmasti tunnu mukavalta.

31.


Kaikista asioista mitä uskovaisissa voi olla, nämä kolme ovat listan kärjessä? Vau.

32.


Onko turku hyvä paikka asua? Onko Turku olemassa? – Joo, emme taida vastata näihin kysymyksiin. Pusuja Turkuun!

Kaksi miestä istuu ruokapöydän ääressä. Toinen kysyy kaveriltaan, haluaako tämä nähdä, miten eläimet syövät ruokansa. Sitten se alkaa. Kun tämän näki ensimmäisen kerran, nauratti niin paljon, että räkä valui nenästä ja kuola suusta. Ilmeisesti myös muillakin, sillä video on vuodessa saanut jo lähes 100 miljoonaa katselukertaa. Ja se on paljon.

Mitenkäs menikään se sanonta, että ei se koko vaan miten sitä käyttää. Tämä ainakin todistaa tuon väitteen todeksi. Pieni koira, joka mahtuu itse kokonaan ruokakuppiin, jonka päällä se seisoo, ei laske isompaa kaveriaan lähellekään sitä. Syy tähän on se, että kuppi on täynnä ruokaa. Isompi Tuolla pienellä koiralla on kyllä valtava ego!

Kaksi kuukautta vanhalla englanninbulldogin pentu Sophiella on erikoinen tapa viihdyttää itseään. Se kierii pihalla rinnettä alas. Tällä videolla Sophie tekee sen ensimmäisen kerran. Koira asettuu selälleen nurmikolle, työntää sitten itsensä ympäri ja antaa rinteen tehdä loput.  Ja eikun uudestaan!

Nyt, maaliskuussa 2014, Sophie on jo puolivuotias, mutta tykkää silti kieriskellä aina välillä, vaikka murrosikä alkaa pukata päälle.

EmiSunshine on vasta 9-vuotias, mutta osaa silti jo laulaa taitavasti, soittaa ukulelea, banjolelea, mandoliinia, kazoota ja pianoa. Hänen sukunsa on aina ollut musikaalista porukkaa, joten ei ole ihme, että EmiSunshine on synnynnäinen lahjakkuus musiikin saralla. EmiSunshinen bändi koostuu lähinnä sukulaisista. Tyttö laulaa, isä soittaa bassoa, setä soittaa lyömäsoittimia sekä hänen vanhin veljensä soittaa mandoliinia.

Tällä videolla EmiSunshine esiintyy Tennesseessä sijaitsevalla kirpputorilla. Hän laulaa Jimmie Rodgersin kappaleen ”Blue Yodel No. 6”

 

Evästevalinnat