Tanssiminen vaatii musiikillista lahjakkuutta ja rytmitajua, sillä vain tällöin on mahdollista pysyä vaikeiden koreografioiden mukana.

Tällä videolla näemme ainutlaatuisen esityksen, jossa sotilaiksi pukeutuneet tanssijat tanssivat Leon Jesselin 1897 vuonna säveltämän “Die Parade der Zinnsoldaten” -kappaleen tahdissa.

Kappale on todella tunnettu ja sitä on esitetty eri puolilla maailmaa.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun Missourista kotoisin oleva tanssiryhmä, The Rockettes, esittää tunnetun sävelmän.

Jäihin putoaminen on karmiva tilanne, joka aiheuttaa helposti paniikin – tällä videolla opit, kuinka mahdollisesti hengenvaarallisessa tilanteessa tulee toimia.

Suomessa on 1,8 miljoona vapaa-ajan kalastajaa, joista moni käy myös pilkillä. Jäällä pilkkiminen ei sinänsä ole vaarallista keskitalven aikaan, jolloin jää on paksuimmillaan.

Vaaratilanteet syntyvät usein alku- ja lopputalvesta, jolloin jään kestävyyttä saatetaan yliarvioida. Keväisin jää saattaa olla todella paksua, mutta äärimmäisen heikkoa, kun se muuttuu niin sanotuksi pillijääksi. Aluksi on hyvä sanoa, että heikoille jäille ei tulisi koskaan mennä ja naskalien tulisi aina roikkua kaulassa.

Videolla opetetun ohjeen mukaan tärkeintä on pysyä rauhallisena, jotta elimistö ei mene enempää shokkitilaan. Tämän jälkeen on aika aloittaa pelastautuminen, joka tapahtuu myös todella rauhallisesti. Jäälle on tarkoitus nousta polskimalla eli niin, että jalkasi hoitavat suurimman osan työstä.

On myös tärkeä muistaa, että jäälle pääsemisen jälkeen ei saa nousta seisomaan, sillä jää voi pettää uudestaan.

Jaa tieto läheisillesi!

Musiikki on “kieli”, joka yhdistää kaikkia ihmisiä ympäri maailmaa.

Kitaristeihin kodistuu tietynlaisia ennakkoluuloja – “heillä on pitkät hiukset, rokkimainen asenne ja cooli tyyli.” Näin ei ole kuitenkaan kaikissa tapauksissa, sillä kuka vaan voi olla hyvä soittaja ulkonäköön katsomatta.

Tämä mummo päätti murtaa ennakkoluulot, kun hän nappasi soitinkaupassa kitaran käteensä. Kun mummo aloitti soittamisen, ihmisiä alkoi kerääntyä hänen ympärilleen – osa asiakkaista nappasi kännykän esiin ja alkoi kuvaamaan esitystä videolle.

Tässä on upea lopputulos!

Yhdysvaltain Massachusettsissa, Watertownin supermarketissa nauhoitettu video on lyönyt ihmiset ällikällä.

Video kertoo eräästä työntekijästä, joka “testasi” mikkiä kesken työpäivän. Miehen nimi on Guilherme Assuncao ja hän oli tekemässä soundcheckia seuraavan päivän konserttia varten. Paikalla olleet asiakkaat eivät olleet uskoa kuulemaansa, kun mies avasi suunsa.

23-vuotias Guilherme muutti Brasiliasta Yhdysvaltoihin noin kaksi vuotta sitten.

SVideo ladattiin tuota pikaa supermarketin Facebook-sivulle ja ei mennyt kuin pari päivää, kunnes Guilherme sai yhteydenottoja tuottajilta.

“Olen ymmälläni, en olisi koskaan uskonut, että minulle voisi käydä näin, kun laulan supermarketissa työni ohella”, Mies kertoo.

Katso video alapuolelta ja jaa se myös ystävillesi!

 

Gilly’s incredible performance during shopping today! Our employee’s talent brought tears to our eyes!
www.russos.com

Julkaissut Russo’s 16. joulukuuta 2017

Sveitsistä peräisin oleva bändi on siitä erikoinen, että siinä soittaa pelkkiä rumpaleita. Bändi perustettiin vuonna 1991, jonka jälkeen siihen on kuulunut 25 rumpalia ja lipunkantajaa.

Heidän esityksensä vaatii todella tarkkaa ajoitusta, bändi harjoitteleekin yhdessä useita kertoja viikossa.

Oheisella videolla näet Top Secret Drum Corpsin esityksen, joka pidettiin noin kaksi vuotta sitten. Nopeat rytmin vaihtelut, koreografia ja komeat univormut tekevät koko esityksestä todella lumoavan.

Voit katsoa esityksen alapuolelta!