Paul Bragiel on amerikkalainen it-miljonääri, jonka unelmana pienenä poikana oli kilpailla talviolympialaisissa. Mies on aina halunnut kokea uusia asioita, jonka vuoksi hän nyt Suomessa treenaamassa maastohiihtoa 2014 Sotšissa järjestettäviä talviolympialaisia varten.

Paul halusi pienenä urheilla, mutta hän oli parempi videopelien kanssa, joten hän siirsi keskittymisensä niihin. Aikaa kului ja miehellä oli monia pelifirmoja, jotka menestyivät ja takoivat rahaa. Nyt kun kaikki oli kuitenkin saavutettu pelialalla, halusi mies kokea jotain uutta ja ainutlaatuista. Mies hankki Kolumbian kansalaisuuden, jotta karsiminen kisoihin olisi helpompaa.

”Jos epäonnistun, luultavasti mökötän pari kuukautta. Mutta joka tapauksessa tämä on ollut mieletön kokemus”, kertoo Paul.

Voit seurata Paulin projektia Facebookissa: www.facebook.com/teampaul2014

Paulin kotisivut: www.teampaul.com

Mies saattoi treffikumppaninsa kohteliaasti naisen kotiovelle, aivan kuten elokuvissa. Loppu ei sitten mennytkään niin käsikirjoitetusti kuin mitä olisi odottanut.

Heidän saapuessaan ovelle, voisi kuvitella että seuraavana vuorossa on romanttinen ja herkkä hetki, kun mies antaa unelmien naisellensa ensisuudelman. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Kuistia kuvannut valvontakamera tallensi ikävän tapauksen, missä nainen ilmoittaa selvästi että haluaa pysyä vain ystävinä.

Suudelman sijasta nainen kättelee miestä ja antaa kaverimaisen halauksen. Nainen menee sisään, ja mies jää surullisena sekä pettyneenä tuijottamaan ovea, ilmeellään kysyvä ilme ”mitä juuri tapahtui?”.

Video on saanut paljon huomiota osakseen sosiaalisessa mediassa, eikä mikään ihme. Kyllähän video pistää vähän säälittämään miehen puolesta.

Kitaristit käyttävät paljon aikaa soittimiensa virittämiseen ja keikoilla  kitaristeilla on usein mukana ainakin 2 kitaraa, jotta soittimen virittelyltä säästytään. Nyt on keksitty kuitenkin robotti, joka osaa virittää kitaran automaattisesti esimerksiksi e-vireestä d-vireeseen.

Videolla Every Time I Die -bändin kitaristi esittelee uunituoretta viritintä innoissaan. Mikäli tunnet läheisiä, jotka pitävät kitaran soittamisesta on tämä varmasti varteenotettava lahjavaihtoehto.

SoulPancake on media-alan yritys, jonka tarkoituksena on etsiä maailmasta syvempiä merkityksiä taiteen, huumorin, uskontojen, tieteen ja luovuuden keinoin. Yrityksen tavoitteena on saada ihmiset voimaan paremmin siten, että he avaavat mielensä ja haastavat kaverinsa tekemään samoin. SoulPancake tarjoaa videoita ja artikkeleita.

Tällä videolla nuori poika luettelee 20 asiaa, jotka meidän kaikkien tulisi sanoa paljon useammin. Kaikki alkaa ”Kiitoksesta”. Matka jatkuu muun muassa lauseiden ”Olen pahoillani ja ”Saat anteeksi” kautta siihen, että ”Minä en tiedä” ja ”Kaikki järjestyy”.

Sillä niinhän sen. Ei mitään hätää. Kaikki järjestyy.

 

Helikopterin lentämistä ei opita muutamassa viikossa tai kuukaudessa, saatikaan näin hyvin kuin tämän videon tapauksessa. Videolla nähtävä kopterinkuljettaja on selvästi ennenkin treenannut joulukuusien lennätystä rekkojen lavoille, sillä homma sujuu kirjaimellisesti kuin tanssi.

Enää ei ole epäilystäkään siitä miksi joulupukki kerkeää tuomaan kaikille lapsille lahjat, ainakin jos kyseinen helikopterikuski lennättää lahjoja.

Evästevalinnat