fmxcK.jpg

4 Nigerialaista tyttöä keksi hyödyllisen keksinnön polttoaineesta riippuvaiselle kylälleen, virtsalla toimivan sähkögeneraattorin. Duro-Aina Adebola (14,) Akindele Abiola (14,) Faleke Oluwatoyin (14) ja Bello Eniola (15) ovat todellisia neroja kemian ja fysiikan aloilla.

Tyttöjen kehittelemä laite tuottaa kuusi tuntia sähköä yhdellä litralla virtsaa.

Laite toimii yksinkertaistettuna näin:

  1. Virtsa laitetaan elektrolyysikennoon joka kerää siitä vedyn
  2. Kaasupullosta vapautetaan sylinteriin booraksia, jota käytetään poistamaan kosteutta vetykaasusta
  3. Lopputuotteena saadaan puhdistettua vetykaasua, joka toimii polttoaineena generaattorille

Ei huonosti neljältä Afrikkalaiselta teiniltä.

Nimimerkillä FUNNIEST MAN ALIVE youtubessa esiintyvä teräsvatsa yllättää jälleen, tällä kertaa hän syö lähes kaksi metriä jeesusteippiä.

Mies on aiemmin juonut mm. vodkapullon kerralla.

Voisi sanoa, että jokainen ihminen omaa CD-levyjä kotonaan. Levyjä on mukava kuunnella, mutta niillä on usein tapana joutua laatikoiden pohjalle, missä ne lojuvat vuosia ilman käyttöä.

Taiteilija Sean Avery  on keksinyt loistavan tavan hyödyntää vanhoja CD-levyjä, tekemällä niistä eläimien näköisiä taideteoksia.

Bear_by_seanavery_slide_slide

Lähde: Colossal

Silloin tällöin artistit nousevat pinnalle netissä erittäin nopeasti. Tällä kertaa nopea nousu kuuluisuuteen ei kuitenkaan johtunut laulajan hyvistä laulutaidoista.

D4NNY:n tekemä kappale ”Goodbye” on kerännyt Youtubessa yli 200 tuhatta näyttöä muutamassa päivässä, eikä surkean biisin nousulle näy loppua.  On kuitenkin hyvä asia ettei kaveri välitä vihaajistaan, vaan on ostanut myös lippiksen, jossa lukee: ”I love haters”.

Artistin kappaleen viesti menee ainakin perille , sillä sen tarkoitus on toivottaa hyvästit kaikille vihaajille, sekä rakkaille. Toivotaan, että D4NNY saa levytyssopimuksen mahdollisimman pian!

 

Lentokoneissa matkustaminen tuntuu monen ihmisen mielestä erittäin pitkäveteiseltä ja aikaa on vaikea saada kulumaan nopeasti. Lentokoneessa on myös melko tarkat säännöt, jonka takia hauskanpito rajoittuu entisestään.

Tällä videolla ihmiset olivat kuitenkin keksineet hauskan pilan, joka säikäytti lentoemännän toden teolla. Jalaton mies oli piiloutunut tavaroiden säilytystilaan ja lentoemännän avatessa luukun hän sai kokea yllätyksen.

Evästevalinnat