Kalastus on hauskaa puuhaa ja sen aikana pystyy rentoutumaan, sekä unohtamaan arjen murheet. Suomessa 4 metrisiä haita ei näe koskaan, mutta muualla maailmassa tilanne saattaa olla toinen.

Hait eivät yleensä tee ihmisille juurikaan mitään, mutta on silti erittäin pelottavaa, kun 4 metrinen kala tulee uimaan viereesi. Silloin vasta tajuaa kuinka upea ja voimakas luonto todellisuudessa on. Haita tapetaan suuria määriä päivittäin, eivätkä niiden kannat tule kestämään samankaltaisella kalastustahdilla. Toivottavasti tulevaisuudessakin näitä upeita kaloja nähdään meressä.

Ötökät ovat inhottavia otuksia, joita kukaan selväjärkinen ei halua kotiinsa. Koko maailmassa on yli 1 000 000 tunnettua hyönteislajia, ja ne kattavat yli puolet kaikista tunnetuista eliölajeista.

Tässä koosteessa esittelemme suurimpia hyönteisiä.

Kuvien lähde: imgur.com

Franco Clun on itseoppinut taiteilija Italiasta, joka taitaa lyijykynällä piirtämisen salat. Mies ei käytä teoksissaan mitään muuta, kuin lyijykynää vaikka se saattaa kuulostaa kummalliselta. Mies käyttää keskimäärin yhteen työhön 50 tuntia, johon kuuluu suunnittelu, toteutus ja viimeistely.

”Kun olen saanut teokseni valmiiksi, minusta tuntuu kuin tuntisin piirätämäni henkilön paljon paremmin. Opin jotain uutta aina kun saan kynän käteeni”

1.

ray_bradbury_by_francoclun-d5zn64m

2.

daria_meadow_by_francoclun-d5g8idl

3.

homeless_warrior_by_francoclun-d5ccvhx

4.

the_hobbit_by_francoclun-d5pfh92

5.

fringe_by_francoclun-d59utwr

6.

good_night_by_francoclun-d50bcmw

7.

xavier_by_francoclun-d51d5gf

8.

monnalisa_by_francoclun-d51vm6l
Taiteilija: FRANCO CLUN

Ihmisillä on joskus suuria suunnitelmia mullistaa kokonaan eri asioita, joita maan päällä on. Tällä kertaa kohteena on matkustaminen, joka tapahtuu seuraavasti: Pakkaat tavarasi putkeen ja hyppäät itse sisälle, jonka jälkeen se ampaisee sinut matkaan. Valtavan pitkissä putkissa ei ole ilmaa, jonka takia ne säästävät runsaasti aikaa ja energiaa.

Matka Amerikasta Kiinaan kestäisi tämän laitteen avulla enää noin 2 tuntia.

Kesällä useat ihmiset haluavat rentoutua ja nauttia ajasta perheenjäsenten, sekä kavereidensa kanssa. On kuitenkin tärkeää, että pidät huolta terveydestäsi, jotta jaksat bilettää yömyöhään. Treenaamisen ei ole pakko olla hampaat irvessä meininkiä vaan sitä voi harrastaa monessa muodossa esimerkiksi pelaamalla jalkapalloa yhdessä kavereiden kanssa.

Vivas kannustaa fanejaan pitämään huolta kunnostaan! Zake nauttii kesästä täysin siemauksin, mutta pitää huolta myös kunnostaan käymällä salilla lähes päivittäin. Voit nähdä miestä useilla festareilla ympäri Suomea. Zake kehottaa ihmisiä tulemaan morjestamaan ja ottamaan vaikka valokuvaa yhdessä.

Miehellä on myös omat Facebook -sivut,josta saat kesän kuumimpia treenimotivaatiovinkkejä, sekä voit voittaa tapahtumalippuja erilaisissa arvonnoissa!

Tykkää Zaken Facebook -sivusta: