Torontosta kotoisin oleva kanadalainen taiteilija Robert Gonsalves on mestari luomaan optisia illuusioita. Mies on maalannut teoksia pienestä pojasta pitäen ja kokemusta on kertynyt jo yli 40 vuotta!  Monet kuvat näyttävät nopeasti katsottuna aivan tavallisilta maalauksilta, mutta hetken tarkastelun jälkeen niistä alkaa löytymään täysin uudenlaisia ulottuvuuksia.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

41.

42.

43.

44.

Seuraa Gonsalvesia Facebookissa.

Vuonna 1985 äiti nappasi kaupanhyllyltä ostoskoriinsa kaksi täysin samanlaista pehmolelua, ruskeita nalleja molemmat. Kun äiti palasi kotiin, hän antoi yhden nallen pienelle pojalleen. Toisen hän kertoi säilyttävänsä sitä varten, jos poika joskus saa oman lapsen. Niinpä toinen identtisistä nalleista päätyi 30 vuodeksi varastoon säilöön.

Tämä pieni poika ja uuden rakkaan nallen omistaja sai myöhemmin pikkuveljen. Pikkuveli julkaisi alla olevan kuvan Redditissä, sillä isoveljestä oli tullut isä, ja nalle oli 30 vuoden jälkeen vihdoin päässyt varastosta pois.

http://i.imgur.com/rSYtH4A.jpg

Lähde: Reddit

Via Bored Panda

Josh Paler Lin antoi kodittomalle miehelle 100 dollaria. Hän halusi selvittää, miten mies käyttää rahat, joten hän seurasi tätä salaa kameramiehensä kanssa. Josh näki, kun mies käveli kauppaan, jossa myydään alkoholia. Lopputulos ei kuitenkaan ole se, mitä moni miettii tässä vaiheessa…

Michelle Poler on nainen, joka pelkää monia asioita. Muutettuaan Venezuelasta New Yorkiin opiskelemaan hän huomasi, että elämä siellä oli todella erilaista. New Yorkissa voi elää unelmaansa, jos vain uskaltaa. Michelle tajusi, että ainoa este hänen ja täydellisen elämän välillä oli pelko. Pelko tehdä asioita.

“Elämäni on tähän mennessä ollut todella määrätietoista ja hallittua, jossa asiat menevät aina suunnitelmien mukaisesti. Huomasin, ettei sellainen elämäntyyli sovi New Yorkissa asuvalle.”

Kampaajalla käynti, koiran silittäminen, autolla ajaminen tai esimerkiksi yleiseen vessaan meneminen on meille monille arkipäivää. Michellelle ne ovat kuitenkin asioita, joita hän jännittää. Nainen aloitti “100 päivää ilman pelkoa” -projektin, jossa hän kohtaa asioita, joita pelkää. Hän kuvaa jokaisen haasteen videolle, jotta muutkin voivat seurata hänen edistymistään projektissa. Nainen on saanut paljon kannustusta ja positiivisia kommentteja, jotka antavat hänelle lisää rohkeutta toteuttaa pelkäämiään asioita.

Michellen “100 päivää ilman pelkoa” -projektia voi seurata hänen omilta kotisivultaan.

Päivä 4: Korvien rei’ittäminen

Päivä 10: Vuorokausi ilman kännykkää

Päivä 12: Päivä eläinten kanssa

Päivä 14: Autolla ajaminen yksin yöllä

Päivä 15: Brasilialainen vahaus

Päivä 32: Yksin matkustaminen

Päivä 35: Julkinen esiintyminen

Päivä 38: Humaloituminen ensimmäistä kertaa

Päivä 39: Veren luovuttaminen

Päivä 40: Baariin meneminen yksin

Lähde: 100dayswithoutfear.com

Ihmissuhteita on moneen lähtöön ja suurin osa niistä on tosi tärkeitä ja merkityksellisiä. Mutta sitten on niitä suhteita, jotka ylittävät kaikki odotukset ja joita ilman ei ole helppoa elää. Ne ihmiset ovat niin tärkeitä ja rakkaita, että ihan meinaa sydän pakahtua pelkästä ajatuksestakin.

Semmoisen suhteen tunnistaa näistä:

Paras ihmissuhde on sellainen, jossa…

… jutellaan asioista niin kuin parhaat ystävät…

… leikitään kuin lapset…

… kinastellaan kuin aviopari…

… ja suojellaan toista niin kuin veli ja sisko.

Jaa tämä sille huikealle tyypille, jota mietit ensimmäisenä!

Kuvat: Fotolia