Kummitustalot voivat olla aikuisellekin pahoja paikkoja, mikäli kulman takaa hyökkää pelottavan näköinen hirviö. Emme voi tietää mitä näissä kuvissa olleet ihmiset ovat nähneet, mutta ilmeistä päätellen eivät ainakaan mitään kovin kaunista.

Toivottavasti kyseisessä kummitustalossa käyneet ihmiset eivät kuitenkaan saaneet elinikäisiä traumoja!

Saksassa jalkapallo on ylivoimasesti suosituin urheilulaji, jonka takia myös hienoja videoita kyseisestä lajista syntyy paljon. Videolla näet loistavasti ja omaperäisesti toteutetun vapaapotkun, joka sai vastustajat aivan hämilleen.

Vihollispelaajat luulivat ilmeisesti, että peli pistettiin poikki juuri ennen vetoa.

Laskuvarjohyppyjä harrastetaan yleensä kaupunkien ulkopuolella, mutta tällä kertaa laskeutuminen nähdään aivan tavallisesta poikkeavissa olosuhteissa. Irlannissa pelatussa jalkapallo-ottelussa saatiin kokea mieletön näky, kun laskuvarjohyppääjä laskeutui täyteen ahdetulle stadionille.

Paikallista matsia oli katsomassa 86 tuhatta ihmistä ja voimme vain kuvitella millainen olo hyppääjällä oli.

Dino Mercado on 12-vuotias poika jolla on tanssiliikkeet hallussa. Videolla hän tanssii nopeatempoisen Super Mario Brosin tahtiin. Rytmitajua omaava nuori kaveri näyttää nauttivan tanssimisesta ja saa yleisöltä raikuvat aplodit esityksen päätyttyä.

Poika muistuttaa enemmänkin nukkea kuin ihmistä. Hänen koko kehonsa on notkea kuin spagetti ja hän käyttää jokaista raajaansa todella taitavasti.

Kuvan lähde: All Over Press

Ryhävalasta tavataan kaikilla maailman merillä ja ne suosivat eniten matalia rannikkovesiä. Tämä kuva otettiin Intian valtamerellä aamunkoitteessa.
Ryhävalas tunnetaan erityisesti ruumiinkokoonsa nähden pitkistä kylkievistä, merirokoista ja poimuista kuonossa ja vatsassa sekä ennen kaikkea kauniista laulannasta.

Painoa ryhävalaille kertyy keskimäärin huikeat 25–48 tonnia ja pituus vaihtelee 12–19 metrin välillä.