Metallimusiikki on aivan liian aliarvostettua, ja ehkä jollain tasolla myös hieman pelätty musiikkigenre. Ainakin joissakin piireissä. Ehkä juuri tästä syystä tämä video on saanut muutamassa päivässä lähes 200 000 katselukertaa. Pieni viisivuotias tyttö Maëly laulaa tunteella japanilaisen bändin Maximum the Hormonen kappaletta Yoshu Fukushu. Hellyyttävä pikku rokkari!

Video on kuvattu Englannin rannikolla sijaitsevilla Farne-saarilla. Nämä samaiset sukeltajat käyvät siellä joka vuosi tervehtimässä uusia hylkeenpoikasia. Tänä vuonna poikaset olivat olleet yllättävän leikkisällä ja uteliaalla tuulella. Poikaset ovat jo lähes kaksi metriä pitkiä, ja ne painavat yli sata kiloa. Aikuisena ne eivät ole enää niin kiinnostuneita ihmisistä eikä niitä yleensä näin läheltä silloin näekään.

Onnekkaat sukeltajat saavat “pieniltä” poikasilta niin paljon huomiota, että kateeksi käy. Siinä tulee heitettyä yläfemmat ja annettua rapsutuksia puolin ja toisin. Yksi kaveri roikkuu sukeltajan räpylässä kiinni. Iloisia veikkoa nuo hylkeet.

Ensin juoksupyörässä on yksi hamsteri. Sitten sinne kiipeää toinen, ja loppu onkin historiaa. Vaikea sanoa, mitä näiden pikku veijareiden päässä liikkuu, mutta meno on ainakin aika hurjaa. Tämä ei nimittäin näytä miltään ensikertalaisten puuhalta vaan selkeästi on ihan ammattijuoksijat kyseessä. Saattaa olla hieman pää pyörällä molemmilla.

Oletko joskus tuskaillut vaikeiden kertolaskujen parissa esimerkiksi pistokokeissa? Nyt ongelmaan on keksitty ratkaisu, sillä tämä tekniikka tekee jokaisesta ihmisestä laskemisen ammattilaisia. Piirrät vain viivoja ja lasket niiden avulla vaikeimmankin kertolaskun!

Tyyli on alunperin kotoisin Kiinasta ja Japanista.

 

Tämän vuoden Britain’s Got Talent -ohjelmassa ollaan nähty taas huikeita esityksiä ja persoonia. Yksi niistä on Lettice Rowbotham, joka soittaa viulua ennennäkemättömällä tavalla.

Kykyjenetsintäkilpailuissa on syytä erottua joukosta, sillä suuria lahjakkuuksia on niin paljon. Musikaalisella Letticellä on tarjota jotain uutta, mitä ei olla ennen nähty talent-kilpailuissa. Hän soittaa viulua asenteella!