5-vuotiaalla Iris-tytöllä on autismi, minkä vuoksi hänellä on merkittäviä puutteita sosiaalisessa vuorovaikutuksessa ja kommunikaatiokyvyssä. Hän ei ole oppinut vielä puhumaan tai näyttämään tunteitaan.

Jotkut autistiset lapset ovat poikkeuksellisen lahjakkaita joillakin alueilla, kuten musiikissa tai kuvataiteessa, ja heillä on usein hyvä visuaalinen muisti. Iris on taitava maalaamaan ja myös pitää siitä todella paljon. Hän voi istua monia tunteja pöydän äärellä maalaten.

Lähde: Facebook

Kellar on kolmevuotias englanninspringerspanieli, joka on ollut syntymästään asti sokea. Tämä touhukas koira ei kuitenkaan jätä tekemättä asioita sen takia, ettei näe.

Kellar onkin oppinut käyttämään muita aistejaan niin hyvin, että se voi tehdä sitä, mitä rakastaa – noutaa lelua. Omistaja heittää lelun kauas ja koira kuuntelee tarkasti, mihin se lentää. Sitten se haistelee ja ottaa vastaan omistajansa ohjeita, mihin suuntaan mennä. Ja ei muuta kuin uudestaan!

Koska heinä on parempaa aidan toisella puolella.

Kaksi hevosta, erilliset pilttuut. Välissä seinämä ja vähän kalterintynkää. Toinen hevosista päättää antaa heiniään kaverilleen. Se ottaa suuhunsa oikein ison tukon ja työntää heinät sitten kaltereiden läpi. Ja kaverille maistuu!

Schipholin-lentokentällä Amsterdamissa on otettu järeämmät aseet käyttöön asiakkaiden tyytyväisyyden takaamiseksi. Kentällä palvelee nimittäin yksi suloinen ja iloinen otus, joka auttaa matkustajia saamaan kadottamansa tavarat takaisin. Sillä on ihan oma selkäreppukin sitä varten, että pienet esineet (kännykät, hanskat, huivit, pehmolelut yms) mahtuvat mukaan, kun etsintä käynnistyy. Aivan loistava keksintö!

Nicolas Foubert oli ollut kiertämässä maailmaa yli 19 kuukauden ajan. Se on pitkä aika olla erossa perheestään.

Viime vuonna hän ei pystynyt antamaan siskollensa syntymäpäivälahjaa pitkän välimatkan takia. Tänä vuonna hän haluaa hyvittää sen ja antaa syntymäpäivälahjaksi jotain, mitä sisko ei tule koskaan unohtamaan.

Perhe katsoi kotonaan videota, minkä Nicolas oli lähettänyt heille. Video saa mainion päätöksen, kun Nicolas ilmestyy oven taakse tuomaan henkilökohtaisesti lahjan, minkä guatemalalaiset lapset olivat tehneet syntymäpäiväsankarille. Paras lahja taisi kuitenkin olla se, kun sisko näkee veljensä 19 kuukauden erossaolon jälkeen.