Rhea -norsu on toiminut sirkuselefanttina koko elämänsä ajan, nyt 53 vuotta myöhemmin, eläin pääsee vihdoin vapaaksi.

Rhea -norsua oltiin pidetty vankina 53 vuoden ajan, sitä oltiin kidutettu ja kohdeltu kaltoin sirkuksen työntekijöiden johdolla.

Wildlife S.O.S. -organisaatio saapui onneksi viime tingassa apuun ja vapautti hirveitä kokeneen norsun. Rhea kuljetetiin muiden sirkuksesta vapautettujen norsujen luokse ja nyt se saa vihdoin viettää eläkepäiviä vapaana.

Katso alta video, jossa norsun vapautus tapahtuu:

Ihmisellä on ikävän usein tapana omia luontokappaleita itselleen. Minun mielestäsi eläimet, kukat, puut ja muut eliöt ovat kauneimmillaan niiden omassa elinympäristössä.

Brasilian Fernandossa tapahtui välikohtaus, jossa turisti sai ansaitsemansa opetuksen. Hän oli nostanut hainpoikasen vedestä ja ottanut kuvan eläimen kanssa.

Hai oli kuitenkin tapahtumista eri mieltä, sillä se päätti napata turistin käden suuhunsa. Naisen vastoinkäymiset eivät kuitenkaan loppuneet vielä tähän, sillä hän sai poliisilta noin 5800 euron sakot.

Voit katsoa videon tapahtuneesta alapuolelta:

Optiset illuusiot kiehtovat ihmisiä – ja näköjään myös eläimiä.

Me kaikki tiedämme spiraalin muotoisen symbolin, joka näyttää aivan siltä kuin se pyörisi. Todellisuudessa aivot tekevät sinulle kepposen, sillä kuva on täysin paikoillaan.

Kissat jäävät usein ihmettelemään itseään peilistä, ne rakastavat ympäristönsä tarkkailemista ja näköjään myös piirrustukset kiehtovat niitä.

Voit katsoa alapuolelta videon, jossa kissa yrittää pyydystää ”liikkuvia kuvioita.”

Video sai minut hymyilemään, jaa se Facebookissa mikäli sinutkin! 🙂

Toisten kiusaaminen voi johtua monista syistä, mutta samalla pahalla on aina tapana saada palkkansa.

Paviaanit ja muut apinat ovat eläinkuntamme älykkäimpiä eläimiä. Siksi ne ovat usein yllättävän tietoisia siitä, mitä esimerkiksi ympärillä olevat ihmiset tekevät.

Videolla näemme pienen tytön, joka kiusaa paviaania. Hetken kuluttua hän saa erinomaisen muistutuksen siitä, mitä toisen kiusaamisesta seuraa.

Voit katsoa videon alapuolelta!

https://www.youtube.com/watch?v=_L4sYJvfo_M

Tiesitkö, että leijona ja tiikeri ovat niin läheistä sukua, että ne voivat saada keskenään jopa pentuja. Maailmassa on ainoastaan noin 1000 tiikerin ja leijonan risteytystä ja valitettavan moni niistä elää vankeudessa ihmisten huviksi, Daily Mail kirjoittaa.

Nämä ”liikerinpennut” eivät kuitenkaan elä vankeina. Yeti, Sampson, Apollo ja Odlin ovat jo itsessään ainutlaatuisia, mutta vielä harvinaisempia niistä tekee se fakta, että ne ovat valkoisen leijonan ja valkoisen tiikerin pentuja.

Ivory (uros leijona) ja Saraswati (naaras tiikeri) ovat pentujen ylpeät vanhemmat. Koko perhe asuu yhdessä Myrtle Beachilla sijaitsevassa puistossa, Carolinassa, Yhdysvalloissa.

Pennut kasvavat viikossa noin 450 grammaa ja tänä päivänä ne ovat jo täysikasvuisia, sillä tämä video on kuvattu vuonna 2014.

Voit katsoa ainutlaatuisista pennuista kuvatun videon alapuolelta!