Perheen 10-vuotias koira Belker jouduttiin lopettamaan, sillä sen syöpä oli levinnyt niin pahasti, ettei mitään ollut enää tehtävissä. Isä Ron ja äiti Lisa sekä heidän kuusivuotias poikansa Shane olivat mukana Belkerin viimeisellä eläinlääkärikäynnillä.

Kun Belker hengähti viimeisen kerran, isä, äiti ja eläinlääkäri katsoivat pientä Shanea, joka silitti koiraa ja näytti suhtautuvan asiaan yllättävän rauhallisesti ja tyynesti. He pohtivat ääneen, miten surullista on, että koirat elävät lyhyemmän elämän kuin ihmiset.

Yllättäen tuo pieni kuusivuotias poika sanoi tietävänsä, miksi se menee niin:  “Ihmisen tarkoitus on oppia elämään hyvä elämä – sellainen, että hän oppii rakastamaan kaikkia ja olemaan kiltti aina toisille. Eikö niin?

No, koirat osaavat sen jo, joten niiden ei tarvitse olla täällä yhtä kauaa.”

Huomenta! Luvassa on toivottavasti ihana ja aurinkoinen päivä, mutta nyt on kuitenkin aika selvittää oletko tarpeeksi pirteä. Kokeile pystytkö läpäisemään tämän haasteen haukoittelematta.

1.


Lähde: aplacetolovedogs.com

2.


Lähde: stayvicious

3.


Lähde: svinovik

4.


Lähde: gif-database

5.


Lähde: wolfenguy

6.


Lähde: media

7.


Via: tumblr.thedailywh.at

8.


Lähde: mrcharliechew

9.


Lähde: patron-saint-of-the-denial

10.


Lähde: straightfromthea.com

11.


Via: bit.ly

12.


Lähde: adorethepink

13.


Via: gifsoup.com

14.


Lähde: gifsoup.com

15.


Lähde: s715.photobucket.com

16.


Lähde: mokshanirvana

17.


Lähde: media.photobucket.com

18.


Lähde: bloohbleh

19.


Lähde: kicsalvatore

20.


Lähde: justaprimadonnagirl

21.


Lähde: mygifdump

22.


Lähde: plumkat

23.


Lähde: vonhalo

24.


Lähde: s593.photobucket.com

25.


Lähde: lizisaperv

26.


Lähde: freegiant

27.


Lähde: makesomenewdisaster

28.


Lähde: silvercrossfox

29.

 


Lähde: media.photobucket.com

Via: Buzzfeed

Halloween-aika lähenee taas, mikä riemastuttaa erityisesti niitä, jotka tykkäävät järjestää karmivia juhlia ystävilleen. Tämä kakkuohje kertoo, miten voit väsätä mielettömän hienon aivokakun, joka varmasti saa kaikkien huomioon juhlissa.

Valmista ensin syvään vuokaan kakkupohja. Tässä on käytetty amerikkalaista red velvet cake -ohjetta, jotta aivot saavat punaisen värinsä. Suomenkielinen ohje pohjalle löytyy täältä.

Kun pohja on muotoiltu veitsellä pyöreäksi, leikkaa siihen keskelle ja sivuille urat. Sivele pinta sen jälkeen siirapilla, jotta kakku ei kuivu.

Lisää päälle vielä sokerista, munanvalkuaisista ja voista tehty kuorrute. Sitten voitkin ruveta asettelemaan marsipaanipötkylöitä päällekkäin.

Lopuksi pinnalle tulee vielä vadelmahilloa.

Kukaan ei saa tästä kakusta silmiään irti.

Nam!

Tällä videolla näkyy yksityiskohtaisemmin kakun rakennus:

Via Bored Panda

Amerikkalainen valokuvaaja Eric Pickersgill poisti kännykät ja muut älylaitteet valokuvistaan osoittaakseen, kuinka älyttömän riippuvaisia me olemme niistä jatkuvasti. Jos porukassa on ihminen, joka ei näprää kännykkäänsä, hän on automaattisesti täysin ulkopuolinen, sillä puhelimen kanssa pelaava ihminen ei ole tilanteessa koskaan läsnä.

Kuvat otettiin niin, että Eric pyysi tuntemattomia ihmisiä ja ystäviään säilyttämään asentonsa, mutta laittamaan puhelimensa pois.

Ja tältä se näyttää:

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

© Eric Pickersgill

Lähde: Eric Pickersgill

Via Huffington Post

Kristina Webb on vasta 19-vuotias, mutta hänen työnsä näyttävät siltä kuin niiden tekijä olisi harrastanut piirtämistä pidemmänkin aikaa kuin teinivuodet. Kristina käyttää töissään paljon todellisen elämän esineitä ja asioita, kuten muun muassa ruokaa, kukkien terälehtiä ja kenkiä.

Nämä upeat työt syntyvät niin, että ensin Kristina ottaa kuvan esineestä, skannaa sen ja lisää siihen sitten piirustuksensa.

Lisää infoa: Kristina Webb Art / Colour Me Creative / Amazon / Facebook / Instagram

Via Bored Panda