Amerikan talentissa nähdään uskomattomia kykyjä jokaisessa esityksessä, mutta välillä vastaan tulee hieman ainutlaatuisempia tapauksia.

Kuten sanonta kuuluu: ”ulkonäkö saattaa pettää” pitää tässä esityksessä hyvin paikkansa. Amerikan talentissa nähty 6-vuotias tyttö veti rajun death metal -esityksen ja sai tuomarit katsomaan esitystä hämmentyneinä.

 

Elämä tuntuu erittäin pitkältä ajalta, mutta loppujen lopuksi myös aika kuluu erittäin nopeasti. Jos elämän laskisi päivinä  keskiverto amerikkalainen saisi itselleen kulutettavaksi  28835 päivää. Kaikista näistä päivistä ihminen käyttäisi pelkästään nukkumiseen 8477 päivää ja hyvässä tapauksessa osan päivistä saa nukkua rakastamansa henkilön vieressä.

Loppujen lopuksi ”karkkeja” jää jäljelle vain 2740, jotka on tarkoitettu itsesi toteuttamiseen. Toivottavasti tämä video saa sinut arvostamaan enemmän jokaista päivääsi, vaikka se tuntuisikin erittäin tavalliselta ja tylsältä. Muista nauttia jokaisesta hetkestä ja tilanteesta, sillä koskaan ei voi tietää miltä huominen näyttää.

Nettiin ladataan päivittäin sadoittain hienoja videoita, joissa ihmiset suorittavat erilaisia temppuja. Välillä videoita saattaa olla vaikeaa löytää, joten on mukavaa, kun ne kootaan samalle videolle.

Suurin osa tempuista on erittäin vaarallisia ja ne vaativat paljon kokemusta, joten älä kokeile niitä kotona!

AC/DC on yksi maailman tunnetuimmista rock-bändeistä ja sen kappaleita soitetaan edelleen ympäriinsä. Tämä versio bändin ”thunderstruck” kappaleesta on kuitenkin erittäin ainutlaatuinen.

Oletko ennen nähnyt miestä, joka soittaa AC/DC:tä tultasyöksevällä säkkipillillä?

”Ghost Pepper” niminen chililaji on tällä hetkellä maailman vahvin chili, jota harva on uskaltanut edes maistaa. Tällä videolla huomiota kaipaava mies päätti syödä 3 kappaletta kyseisiä chilejä ja naama oli tempauksen jälkeen melko tuskaisen näköinen. Mies sanoi sokaistuneensa tulisuudesta ja edes maidon juomisesta ei meinannut tulla mitään.

Toivottavasti mies toipui tempustaan ilman vakavempia seurauksia!