Viisi nuorta 7-11-vuotiasta poikaa tapaavat tytön, jota he eivät ole nähneet aikaisemmin. Heitä pyydetään kuvailemaan tyttöä, silittämään tätä ja lopulta lyömään. Katso, miten he reagoivat.

Tämän italialaisen videon tarkoitus on ottaa kantaa naisiin kohdistuvaan väkivaltaan näyttämällä, miten lapset siihen reagoivat.

7-vuotias Angelina Jordan on noussut julkisuuteen voitettuaan Norjan Talent-kilpailun. Vaikka Angelina on vasta 7-vuotias, hänen lauluäänensä on parempi kuin monella muulla huippuartistilla. Hänen laulunsa on omaperäistä ja tyylikästä, jota on ilo kuunnella.

Paha saa tälläkin kertaa palkkansa.

Simon-nimisen miehen pyörä varastettiin ja vain muutama viikko sen jälkeen, pyörä oli jälleen myynnissä, tosin eri kaupungissa. Simon selvitti varkaan tiedot ja lähti ystäviensä kanssa ”ostamaan” pyörää takaisin. Kun he paljastivat tilanteen myyjälle, tämä lähti juoksemaan karkuun, mutta Simon sai pyörällä tämän kiinni. Paikalle kutsuttiin myös poliisi. Tilanne tallennettiin usealle kameralle.

 

Iloinen ja energinen Harlan-poika on päässyt häihin vanhempiensa kanssa. Sillä välin, kun muut pyörähtelevät tanssilattialla, Harlan vetää omaa sooloaan pöytien välissä. Poika makoilee lattialla ja viskoo jalkojaan eteen ja taakse. Koska miksi ei!

Sulhanen päätti yllättää morsiamensa sekä koko hääväen. Hän oli harjoitellut miesporukalla irlantilaisen tanssin, jonka he esittivät täysin yllättäen ja pyytämättä. Miehet steppasivat koko kappaleen täydellisessä rytmissä läpi. Naiset kiljuvat taustalla eikä ihme, kyllähän tuota katselisi pidemmänkin aikaa.

Evästevalinnat