randomrr.com-sivusto lisäsi 7 kuvaa, joissa kaverille on tarkoituksena suorittaa jonkinlainen pila. Suuttuisitko itse kyseisistä jäynistä?

qoXxw

 

 

Tässä on video, joka sulattaa sydämesi takuu varmasti! Kyseisellä videolla pieni kiinalainen tyttö laulaa äidilleen äitienpäivälaulun ja voimme vain kuvitella kuinka iloiseksi äiti tulee nähdessään videon. Julkaisimme videon äitienpäivän kunniaksi ja haluamme toivottaa kaikille erinomaista äitienpäivää!

 

Näiltä ihmisiltä ei taitoa puutu! Videolle on koottu parhaimpia parkour-klippejä ja kyseinen video on ilahduttanut monia ihmisiä videopalvelu Youtubessa. Osa tempuista on erittäin haastavia ja ne ovat vaatineet vuosien harjoittelua, joten niitä ei kannata kokeilla kotona. Parkour on pikku hiljaa yleistynyt myös Suomessa ja muun muassa Jyväskylään on rakennettu oma puisto kyseistä lajia varten.

imgur.com-sivustolle on ladattu kuva, jossa mies on kiinnittänyt ipodin itseensä magneeteilla. Onko tämä kuva yksi todiste ihmisten kasvaneesta riippuvuudesta elektroniikkalaitteita kohtaan?

7I3KF

Yhdysvaltalaisbändi Maroon 5 on vihdoin julkaissut kappaleensa Payphonen musiikkivideon. Videolla olisi ainesta elokuvaankin, se sisältää mm. rakkaustarinan, pankkiryöstön, helikopteri takaa-ajon sekä tietenkin räjähdyksiä! Kappaleella vierailee Black & Yellow ja Roll Up biiseistä tuttu Wiz Khalifa.

Evästevalinnat