Seitsemänvuotias huippulahjakas pianonsoittajapoika Elias Phoenix vieraili muutama päivä sitten Ellen DeGeneresin tv-ohjelmassa. Juontaja itse kommentoi haastattelun olleen kaikkien aikojen ikimuistoisin. Ja kun tämän videon katsoo, ymmärtää miksi.

Poika on todellakin varsinainen ilopilleri, energiapakkaus ja shown varastaja. Hän kehuu Elleniä taukoamatta ja saa yleisön nauramaan kerta toisensa jälkeen. Eikä siinä vielä mitään, mutta kaverin pianonsoittotaidot ovat jotain aivan käsittämätöntä. Elias onkin jo päässyt esiintymään Manhattanilla sijaistevassa tunnetussa konserttitalossa Carnegie Hallissa.

Poliisin kojelautakamerat paljastavat usein vain negatiivisia ja surullisia asioita, mutta tällä kertaa tilanne oli toinen. Poliisi päätti nimittäin jäädä heittelemään amerikkalaista jalkapalloa pienen pojan kanssa, jolla ei ilmeisesti ollut lähistöllä kavereita.

Tilanne tapahtui Texasissa ja poliisit latasivat sen Facebookkiin, josta se lähti leviämään huimaa vauhtia eteenpäin. On sydäntä lämmittävää nähdä kuinka iloinen poika oli saadessaan leikkiseuraa ja hän ei varmasti unohda tilannetta pitkään aikaan.

Ei ole olemassa normaalia. Ei ole olemassa oikeaa ja väärää vartaloa. Ei ole olemassa vain yhdenlaista vartalotyyppiä, johon kaikkien pitäisi pyrkiä. Siis todellisuudessa.

Mutta mediassa on.

Tähän aiheeseen ottaa kantaa valokuvaaja Gracie Hagen, joka pyrkii kuvasarjallaan Illusions of the body näyttämään, että samassa valaistuksessa ja samasta kulmasta otettu kuva voi näyttää sekä kauniilta että kaunistelemattomalta. Kaikki riippuu siitä, minkälainen kuva valitaan ja miten kuvattava poseeraa.

Mediassa pyörii ainoastaan sellaisia tarkoin valittuja kuvia, jotka mielistelevät kehoa. Vaikka tämä on vain yksi totuus, pyrimme silti vertaamaan itseämme juuri siihen. Kaunistelematon keho on tabu.

Nauti omasta kehostasi. Mediamaailma on filteroitu, valikoitu ja yksipuolinen. Sinä et ole.

Lähde: graciehagen.com

Illusions of the Body -kirjan voi tilata täältä.

Koira, tuo ystävällisyyden ja huomioonottamisen symboli opettaa pentuaan tulemaan rappusia alas hellästi ja kärsivällisesti. Se näyttää mallia, että miten, rohkaisee, kannustaa ja malttaa odottaa, että pieni pelokas ensikertalainen uskaltaa askeltaa alakertaan.

Kissa sen sijaan näyttää erilaisen tyylin valmentaa joukkuettaan. Kissanpentu nuuhkii rappusten yläpäässä ja tarkastelee tilannetta tovin. Se ottaa muutaman askeleen alaspäin ja sitten lähtee – emo antaa nimittäin kunnon läimäyksen sen kankuille, ja pentu onkin jo alakerrassa. Lahjattomat harjoittelee.

Videopelit ovat nykypäivänä suosittuja nuorten keskuudessa, ja nuoriso saattaa myös saada vaikutteita peleissä tapahtuvista asioista. Vanhemmat pelkäävät lapsiensa ottavan huonoa esimerkkiä esimerkiksi väkivaltaisista peleistä, ja sen vuoksi ikärajoja kannattaakin noudattaa.

Tämä video kertoo hauskasti, miltä näyttäisi jos tekisit oikeassa elämässä samoja asioita kuin videopeleissä.

Keräisit varastot täyteen tavaroita mitä et todellakaan tarvitse, rämpytät valokatkaisijoita löytääksesi sen oikean nappulan mistä seinä liikkuu, tai vaikkapa yrittäisit skipata kaiken turhan löpinän elämässäsi, aivan kuten peleissä voi tehdä. Eihän kukaan jaksa lukea ruudulle pamahtavaa tekstiä.

Tämä BuzzFeedin video on omistettu kaikille videopelien ystäville.

 

 

Evästevalinnat