Vaikka Ria-mummolla on jo 70 vuotta ikää mittarissa, osaa hän silti nauttia samoista asioista kuin omat lapsenlapsensa. Hän ei pelkää hypätä vuoristoradan kyytiin, vaan osaa ottaa kaiken ilon irti hurjasta vauhdista.

Riasta lähtee ihanan luonnollinen nauru, joka pistää katsojankin hymyilemään.

Koiranpentu käyttäytyy kuin pikkulapsi nukkumaanmenoaikana. Omistaja käskee sitä mennä petiin, mutta koira pistää vastaan. “En mene! En varmasti mene. Ei mua väsytä vielä”.

Lopulta kuitenkin koira antaa periksi ja menee petiinsä. Se ei tainnutkaan aavistaa, miten paljon sitä todellisuudessa väsyttää. Ei nimittäin kulunut aikaakaan, kun pienen pennun silmät vaipuvat kiinni ja uni otti vallan.

Kun munakoiso saa kasvot, jää veitsi pöydälle ja keitinvesi kiuhumaan itsekseen. Eihän siltä nyt voi nenää leikata irti tuosta noin vaan. Eikä voi puraista porkkanaa, jonka kupeessa istuu tiukasti vauva-porkkana halien äitiään.

Tähän on koottu hassun muotoisesti kasvaneita vihanneksia ja hedelmiä, jotka näyttävät enemmän ihmiseltä kuin kasveilta.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Bored Panda

Jody Rosen jakoi Twitterissään kuvan luentomonisteesta, jonka hänen ystävänsä löysi muuttopuuhissaan. Naistutkimuksen kurssilla 1988-luvulla jaettiin tällainen viidentoista kohdan opas siitä, miten heteronaisen tulee käyttäytyä lesbon seurassa.

Kyseessä on tietenkin pilke silmäkulmassa tehty juttu, jonka sanoma on, että meidän tulisi nauraa toistemme kanssa, ei toisillemme.

Lähde: @jodyrosen

Bubbles-niminen kani jäi viikon ikäisenä orvoksi sen emon kuoltua. Onneksi poikanen löysi kuitenkin uuden kodin huolehtivaisen kissan luota, joka oli juuri saanut pentuja. Videolla näet, miten kissa pitää huolta kanista kuin omista pennuistaan. Se kantaa, pesee ja antaa lämpöä tälle hellyydenkipeälle pupuvauvalle.

Kaikista pitää pitää huolta, vaikka ne näyttäisivätkin vähän erilaisilta.