Ukrainan Talent -ohjelmaan osallistunut mies keräsi suuren suosion hänen uskomattomilla voimistelutaidoillaan.

Tällä videolla näemme, kun hän menee ulkoilmasalille tekemään erittäin fyysisiä harjoitteita, joihin moni voimistelijakaan ei pysty. Nostamme miehelle hattua, sillä hän toimii esikuvana useille nuorille ja myös vanhemmille ihmisille.

Ikä on vain numero – katso alta elävä todiste!

Saatamme joskus pohtia asioita, jotka jälkeen päin mietittynä kuulostavat erittäin typeriltä. Moni ihminen pukee tänä päivänä ajatuksensa Facebook -tilapäivityksen muotoon, jonka seurauksena syntyy huvittavia tilanteita.

Alla miehet väittelevät siitä, sisältääkö maito vettä. Monen mielestä asia on itsestäänselvyys, mutta toisille ei…

Lähde: Feissarimokat.com

Joillakin lapsille rytmi tuntuu olevan veressä ja sen huomaa muutamissa sekunneissa.

Videolla näemme pienen tytön, joka tanssii suloisesti Uptown Funk -kappaleen tahdissa. Tyttö osaa ajoittaa tanssinsa erinomaisesti kappaleen tahtiin, jonka seurauksena voisimme uskoa, että kyseessä on todellinen ammattilainen.

Koiraa hankittaessa tulee tarkkaan miettimään, onko valmis perheenlisäykseen. Usein kannattaa myös pitää mielessä, että eläintä täytyy rakastaa ja siitä tulisi pitää hyvää huolta useiden vuosien ajan. Valitettavan usein ihminen ostaakin koiran ja pitää siitä huolta ensimmäisen vuoden ajan, jonka jälkeen muutokset aiheuttavat sen, että koira jätetään huomioimatta tai pahimmassa tapauksessa kokonaan kadulle.

Tällä videolla emme näe kuitenkaan surullista loppua, sillä mies pitää koiranpentua tärkeänä perheenjäsenenä. Koira kulkee miehen mukana lähes joka paikkaan ja kaksikko on saamassa kotiinsa ehkä uuden tuttavan, sillä mies näyttäisi olevan ihastunut.

Porukassa kujeilu lisääntyy, varsinkin näissä tapauksissa, kun puhutaan kaksosista. Isä oli ihmetellyt sitä, miksi kaksoset eivät nukkuneet öisin juuri lainkaan. Kummalliset äänet ja askeleet olivat häirinneet myös isän yöunia, jonka vuoksi hän päätti asentaa piilokameran lastenhuoneeseen.

Aamulla mies sai nauraa vedet silmissä, kun hän näki, millaisia touhutaaperoita kaksoset olivat. Videolta on hauska nähdä, kuinka lapset esittävät nukkuvansa hetken aikaa, jonka jälkeen ne jatkavat leikkiään.

https://www.youtube.com/watch?v=Gy491RoRoRA