Ikä ei ole este, eikä edes hidaste. Pikemminkin se tuntuu olevan monelle vain tekosyy olla tekemättä asioita. Sillä jos kroppa kestää, koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiaan.

Pat Leitner, 11 lapsen isoäiti, päätti toteuttaa yhden haaveistaan täytettyään 77 vuotta. Hän kävi hyppäämässä laskuvarjohypyn. Vain harmaa tukka lepattaa ilmassa, kun nainen laskeutuu alaspäin hurjaa vauhtia. Aivan mieletöntä!

Albiino ryhävalas tunnetaan nimellä Migaloo. Se nähtiin ensimmäisen kerran Australian vesillä vuonna 1991, jolloin se oli noin 3-5-vuotias. Siitä lähtien monen unelma on ollut nähdä tuo upea ilmestys, kun se tekee vaellusta Australian ohi Etelämannerta kohti. Nämä onnekkaat veneilijät pääsivät näkemään Migaloon todella läheltä.

Omistajat muuttivat uudelle paikkakunnalle ja jättivät pienen koiransa kadulle. Vuoden jälkeen koirasta, joka sai myöhemmin nimekseen Theo, oli tullut pelokas. Sen turkki oli erittäin huonossa kunnossa.

Joten on täysin ymmärrettävää, että Theo pelkäsi pelastustiimiä ihan hirveästi.

Kun koira vihdoin saatiin kiinni, se vietiin turvaan. Theon turkki ajettiin, ja se pääsi kylpyyn. Koira oli todella masentunut, uupunut ja surullinen. Se oli käynyt läpi niin paljon.

Mutta jo hyvin pian se sai uutta energiaa koirakavereistaan, ja Theo oli jälleen oma iloinen itsensä.

Tämä on ainutlaatuinen tarina siitä, kuinka 100-vuotiaat Irene ja Alice ovat olleet parhaita ystäviä jo 94 vuotta. He ovat tunteneet toisensa jo 1930-luvulta asti ja kertovatkin nyt, miten maailma on heidän mielestä muuttunut. Mitä mieltä he ovat iPhonesta, mikä on pitkän iän salaisuus ja mikä on saanut heidän ystävyytensä kestämään näin kauan. Katso video ja nauti näiden kahden personaallisen naisten hauskoista tarinoista!

Onneksi on Internet.

Yksi suosittu villitys on kuvien muokkaus siten, että kuvissa olevien henkilöiden kasvot vaihdetaan päikseen. Tulokset ovat aika huvittavia. Tähän on koottu 24 kasvojenvaihtokuvaa.

1. Mitt ja Ann Romney

2. Tyttö ja nukke

3. Tyttö ja hevonen

4.  Isä ja lapsi

5. Poika ja delfiini

6. Tyttö ja kana

7. Tytöt ja piparit

8. Jake Gyllenhaal ja Anne Hathaway

9. Mies ja paita

10. Mies ja hampurilainen

11. Tyttö ja koira

12. Barack ja Michelle Obama

13. Isä ja lapsi

14. Metsästäjä ja peura

15. Mies ja koira

16. Tyttö ja kissa

17. Isä ja lapsi

18. Mies ja koira

19. Isä ja lapsi

20. Mies ja koira

21. Mies ja kala

22. Mummi ja lapsi

23. Poika ja … poika

24. Isä ja lapsi

Lähde: Quick Meme / Fun Munch / The Fw