Paddy ja Nico astelevat lavalle itsevarmoina. Tuomaristolla on vahvat ennakkoluulot kaksikon esityksestä. Yksi tuomari ehtii painaa punaista nappulaakin omasta mielestään tylsälle esitykselle.

Yleisö tai tuomaristo eivät tainneet aavistaa, millainen mummo kuoren takaa paljastuu.

Ystävyys on jotain sellaista, mitä ei voi tilata postimyynnistä. Sitä ei voi feikata. Sitä ei voi väkisin yrittää. Se joko syttyy tai ei, joko se syvenee tai jää miedolle ”ihan kiva sää” -tasolle.

Eläinten välisestä ystävyydestä pulpahtelee nettiin videoita aina vähän väliä. Tämä on jostain syystä yksi niistä hellyyttävimmistä. Valtavan kokoinen hömppä tanskadoggi Honey ja kissanpentu Lemon syntyivät samana päivänä, saapuivat uuteen kotiinsa samana päivänä ja viettivät jokaisen hetken yhdessä siitä lähtien.

Viisivuotiaana Lemon kuoli yllättäen saatuaan pahan infektion kissojen hoitolasta. Muutama kuukausi sitten tanskandoggi Honey siirtyi parhaan ystävänsä kanssa samaan paikkaan. Nyt ne voivat peuhata jälleen yhdessä.

Oma peti, paras peti. Ei muuten ole ainakaan tälle koiralle.

Kaksi koiraa nukkuu söpösti vierekkäin sohvalla. Kolmas kaveri haluaa myös läheisyyttä, joten se kömpii viereen. Tai ei. Ei viereen vaan päälle. Ja siihen se jää. Kasa nukkuvia koiria on valmis.

Tämä koskettava lyhytelokuva on upea esimerkki siitä, miten hyvät teot palkitaan myöhemmin. Jos annat joskus jotain hyvää toiselle, saat sen varmasti joskus takaisin.

Videolla pikkupoika varastaa kaupasta lääkkeitä sairaalle äidillensä. Hän jää siitä kiinni, mutta tilannetta vierestä seurannut mies tuli maksamaan ostokset, meniväthän ne hyvään tarkoitukseen. 30 vuotta myöhemmin, tämä hyvää tehnyt mies sai sairaskohtauksen kesken päivän ja joutui sairaalaan. Miehen tyttärellä ei ollut varaa sairaalalaskuun, ja joutui pistämään myyntiin heidän omistamansa ravintolan.

Sairasta miestä hoitanut lääkäri tajusi, että tämä mies on sama joka auttoi häntä pikkupoikana saamaan lääkkeet äidillensä. Nyt oli aika maksaa hyvä teko takaisin.

Tällä uroskoiralla näyttää olevan treffit sovittuna nartun kanssa.

Tyttökoira heiluttaa kaverille häntäänsä korkean aidan toisella puolella, ja sehän riittää. Uros kiipeää aidan yli yhtä ketterästi kuin orava konsanaan, käy lempimässä uutta ystäväänsä ja jatkaa matkaansa jättämättä puhelinnumeroa tai paljastamatta nimeään. Mutta ehkä he kohtaavat vielä joku päivä uudestaan – ja rakkaus puhkeaa kukkaan.