Jokainen meistä tavoittelee onnellisuutta elämässä. Yhteiskuntamme kuitenkaan ei aina ole armollisin mahdollinen paikka etenkään naisille. Tässä kahdeksan yleistä tapaa ja ajatusmallia, joita ilman takuuvarmasti olisi onnellisempi!

1. Ruoan näkeminen vihollisena

Media luo naisille käsittämättömiä ja vaikeasti tavoitettavia ulkonäköpaineita. Pitää olla timmi ja hoikka mutta samalla pyöreä tasan oikeista paikoista. Nämä paineet ovat myrkyttäneet monen naisen suhteen ruokaan, joka on todella surullista, koska ruoka on paitsi pakollista hengissä pysymisen kannalta myös hauskaa ja nautinnollista parhaimmillaan.

 

2. Vartalon moittiminen

Oman ja muiden. Muita ja itseään voi opetella rakastamaan ja arvostamaan sellaisena kuin on. Jos jotain parantamisen varaa on, on myös paljon helpompaa saavuttaa tavoitteensa, jos ei koe pakokauhua itsestään. Vanha klisee pätee: seksikkäintä on itsevarmuus.

 

3. Kameran pakoilu siksi, että ei lopputulos ei miellytä

Jopa supermallit näyttävät välillä huonoilta kuvissa!

 

4. Oman reaalielämän vertaaminen muiden virtuaalielämään

Virtuaalielämä on fiktiota – se on muokattu, filtteröity, rajattu ja valikoitu.

 

5. Yksin olemisen pelkääminen

Tärkein suhde elämässä on omaan itseensä. Jos yksinolo pelottaa ja ahdistaa, on sitä todennäköisesti sitä suuremmalla syyllä hyvä alkaa pikkuhiljaa opettelemaan. Onni tulee itsestä, sisältäpäin!

 

6. Deadlinejen asettaminen elämän isoille tapahtumille

Kahden vuoden seurustelun jälkeen naimisiin ja äkkiä kaksi lasta, tyttö ja poika. Tämän kaiken olisi suotavaa tapahtua ennen 30. ikävuotta.

Haaveilu on ihanaa, mutta elämä harvemmin sujuu suunnitelmien mukaan. Asioilla on tapana järjestyä ajallaan juuri oikein ja yllättävilläkin tavoilla. Pakottamalla asioita deadlinejen takia saattaa tehdä virhearviointeja.

 

7. Muiden naisten näkeminen kilpailijoina ja vihollisina

Keskity mieluummin työskentelemään olemaan paras versio itsestäsi!

 

8. Omien mielenkiinnon kohteiden häpeäminen

Oli kyse sitten Nickelbackin tai Justin Bieberin fanittamisesta tai kultakala-agilitystä – ole rohkeasti oma itsesi!

Esittelyssä viisi esinettä, joita et välttämättä tiennyt tarvitsevasi, mutta joita ilman elämän jatkaminen tuntuu vähintäänkin harmaalta. Japani on tunnettu kiinnostavista videoista ja tuotteista, eivätkä nämä mainos- ja esittelyvideot listatuista tuotteista ole poikkeuksia. Useissa on kunnioitettavan helposti päähän soimaan jäävä musiikki ja iloisen kaoottinen visuaalinen ilme. Katso, nauti ja suojele lompakkoasi.

 

1. Chou Niginigi Home Kaiten Sushi

= minikokoinen sushihihna kotiin

Kuka ei olisi aina halunnut kotiinsa omaa, minikokoista sushihihnaa? Nyt se on mahdollista ja helppoa!
Tähän 315€ kustantavaan settiin kuuluu hihna, tarjoilujuna, neljä lautasta, kaksi nigirimuottia ja makirullatyökalu.

 

2. Yume Hiyoko Dream Chick Robot

= sirkuttava robottitipu

Äärimmäisen helppohoitoinen, aina hyväntuulinen ja sydämen sulattavan söpö lemmikki kiireiselle henkilölle! Söpön uuden ystävän voi ostaa itselleen 115€ hintaan.

 

3. Itazura Bank Pet Coin Box

= kolikoistasi huolehtiva lemmikki

Kiistatta maailman ihastuttavin säästöpossu on tässä. Lumoavat lemmikit nappaavat kolikkosi ja pitävät niistä erinomaista huolta. Säästä selvää rahaa tekemällä marginaalinen (ja 100% rahan arvoinen) 33€ sijoitus!

 

4. Omnibot Charmy Baku Showtaro Comedian Robot

= vitsiniekka robottiherätyskello

Tämä mainio herätyskello on 15,5 senttimetriä pelkkää hupia. Koomikkorobotti osaa yli 1300 erilaista vitsiä; on sanaleikkiä ja klassisempaa huulta. Useat eri toiminnot takaavat joka tilanteeseen sopivan esityksen.

Voit asettaa robotin heittämään vitsin kerran tunnissa, tykittämään 20 vitsiä peräkkäin, pitämään monologia ja luonnollisesti nappia painamalla kuulla vitsin heti kun maailma alkaa tuntua turhan harmaalta. Robottikoomikko kustantaa 84€. Kaveri letkauttelee yksinomaan japaniksi, joten investoit samalla kielitaitoosi!

 

5. Fridgeezoo Extreme

= uudet mallit klassikkojääkaappitoverista

Tuottaakoo jääkaapin oven sulkemisen muistaminen jatkuvaa päänvaivaa ja huonoa omaatuntoa tuhlatusta sähköstä? Ei hätää! Ratkaisu on Fridgeezoo Extreme! Rakastettujen Fridgeezoo-klassikoiden päivitetyt versiot Reporter ja Beast pitävät huolen, ettei se jääkaapin ovi enää ammottele turhaan.

Beast-nimisen mursun äänenä toimii entinen painija Bob Sapp ja Reporter-nimiselle pingviinille äänensä omn lainannut veteraanitoimittaja Noriko Shoji. Tee ekoteko, Fridgeezoo Extremen saat omaksi 47€ hintaan.

 

Lähde: Japan Trend Shop

Ellia -niminen tyttö heräsi erittäin kiukkuisena aamulla ja äiti tokaisi, että tästä tulee pitkä päivä…

Tilanne muuttui kuitenkin nopeasti, kun Ellia näki pikkusiskonsa Tessan.

Videolla tyttö ottaa Tessan pään hellästi syliinsä ja sanoo rakastavansa siskoaan todella paljon.

Teksasilainen poliisi sai kokea huvittavan yllätyksen, kun hän oli antamassa autoilijalle sakkoa. Tienvartea pitkin kävellyt kissa meni aluksi kerjäämään huomiota hyppäämällä poliisin jalkoja vasten.

Lopulta poliisi luovutti ja kissa kiipesi sen olkapäille. Pieni kevennys tilanteeseen teki varmasti hyvää sekä poliisille, että autokuskille.

Helena Hauss osaa piirtää erittäin realistisia kuvia, joita katsoessa on vaikeaa erottaa todellisuus piirroksesta.

Videolla Helena piirtää naisen, joka makaa karkkipussien keskellä. Aluksi pieneltä näyttävä työ muuttuu lopussa uskomattoman tarkaksi ja hienoksi kokonaisuudeksi.

Katso lisää: Facebook / Helena Hauss