80-luvusta ei ole niin älyttömän kauan aikaa, mutta silti kaikki näyttää olleen toisin. Varsinkin mainosten saralla.

Tähän on koottu 8 hauskaa ja erikoista televisiomainosta 30 vuoden takaa. Nauttikaa!

1. Olvi 1983

2. Black Horse 1984

3. R-kioski 1984

4. Maalaispoika-ruisleipä 1985

5. Rexona 1985

6. Helkama 1986

7. Grandi 1986

8. Ja sitten vielä tämä klassikko patukasta seinän takana

Tupla 1986

Lisää mainoksia löytää täältä: Apachefoorumi.net / Youtube

Nuttlesin perheen isä oli saanut töitä junan kuljettajana. Pieni lapsi meni katsomaan äitinsä ja isosiskonsa kanssa jännittävää hetkeä, kun isä suhautti ohi pitkällä tavarankuljetusjunalla. Poika oli kyllä nähnyt junia ennenkin, mutta ei ikinä isäänsä ajamassa sellaista. Voi tuota onnen, innostuksen ja ylpeyden määrää, kun poika näkee isänsä vilkuttavan junan ohjaamosta.

Muusi on tuloillaan, kahvi tippunut, vellihiutaleet kupissa ja pullaresepti levällään. Mutta kotoa on maito loppu. Siinä ei auta muu kuin käynnistää auto ja lähteä kohti lähintä markettia. Maidonhakureissu on tosin hieman erilainen riippuen siitä, lähteekö kauppaan mies vai nainen…

Mies

1. Parkkeeraa auton kaupan pihaan
2. Menee kauppaan
3. Ostaa maidon
4. Ajaa takaisin kotiin

Nainen

1. Etsii tarpeeksi isoa parkkiruutua
2. Ei osaa päättää, mihin ruutuun laittaisi
3. Ajaa parkkipaikan uudelleen läpi
4. Parkkeeraa kauimpaan ruutuun
5. Tarkistaa meikit
6. Etsii käsilaukusta puuterin
7. Lisää puuteria
8. Tarkistaa meikit
9. Menee kauppaan
10. Ottaa koriin naamarasvaa
11. Ottaa koriin shamppoota
12. Pyörii sukkahyllyllä ja miettii, tarvitseeko sukkia
13. Ottaa koriin karkkipussin
14. Käy hakemassa sukkia
15. Menee kassalle
16. Etsii pitkän tovin lompakkoa käsilaukun syövereistä
17. Löytää purkkaa, josta on iloinen
18. Maksaa ostokset
19. Palaa autolle
20. Tarkistaa meikit
21. Käynnistää auton
22. Sammuttaa auton
23. Menee kauppaan
24. Ostaa maidon
25. Käynnistää auton
26. Tarkistaa meikit
27. Ajaa kotiin

Kuvat: Fotolia

Fawn-vasikan synnyttäminen ei ollut mistään helpoimmasta päästä. Sen emoa käytettiin maitotuotantoon, joten se joutui elämään todella pienessä ja ahtaassa tilassa. Lehmä ei pystynyt kääntymään saatika makaamaan. Se joutui synnyttämään seisaalleen, minkä vuoksi vastasyntynyt vasikka tippui suoraan kovalle betonilattialle. Vasikka loukkasi päänsä ja molemmat etujalkansa. Sen molemmat polvet murtuivat, tulehtuivat ja turposivat pahasti.

Tilan pitäjä olisi halunnut lopettaa vasikan, mutta eräs Jennifer niminen nainen halusi pelastaa sen ja ottaa tämän itselleen. Jennifer nimesi vasikan Fawniksi, ja piti tästä niin hyvää huolta kuin mahdollista. Kun vasikka kasvoi ja alkoi saada painoa lisää, se halusi entistä enemmän kävellä. Koska jalat eivät olleet parantuneet, niin vasikka alkoi käyttää polviaan kävelemisessä. Jennifer kutsui paikalle eläinlääkärin, joka ehdotti vasikan ampumista.

Jennifer ei luovuttanut. Hän halusi löytää jonkun, joka voisi auttaa Fawnia. Pitkän etsinnän jälkeen hän vihdoin löysikin. Nimittäin erään järjestön, joka tarjoutui auttamaan Fawnia mielellään. He kehittivät vasikalle jalkatuet, jotka estivät sitä kävelemästä polvillaan. Ne olivat hyvä lisä fysioterapiahoitoihin, joita Fawn sai muutaman tunnin aina päivässä. Jos kaikki menee hyvin, niin joskus Fawn kävelee täydellisesti itse ilman minkäänlaisia apuvälineitä.

Ennen jalkatukia:

Jalkatukien jälkeen:

Tällä videolla nähdään onnellinen Fawn, joka riemuitsee uusista jalkatuista:

 Lähde: Woodstock Sanctuary

Tämä näyttää jo liiankin helpolta taktiikalta. Nainen ottaa pienen hiustupsun ja pyörittää sen kahden sormensa ympärille. Sitten hän laittaa kiekuran folion sisälle ja painelee sen vielä kuuman suoristimen avulla littanaksi. Tämän jälkeen odotellaan noin 10 minuuttia ja foliot voi poistaa. Alta paljastuu upeat kiharat!