huonoaseksiä

1. Ensimmäinen kerta kun harrastatte seksiä

Et oikein tiedä vielä mistä koskea toista ja tunnet olosi vähän liian itsetietoiseksi. Ensimmäinen seksikerta uuden kumppanin kanssa on aina vähän kömpelöä ja kiusallista.

 

2. Seksin harrastaminen ulkona

Nokkoset hiertävät pyllynposkea ja kuusen neulaset karisevat kasvoille. Kiinnijäämisen pelko unohtuu kun yritätte välttyä pahimmilta naarmuilta.

 

3. Erittäin kummallisen asennon kokeileminen

Kamasutra voi olla joskus ihan hyvä inspiraatio uusille asennoille, mutta jos asento alkaa lähennellä hengenvaaraa, on aika palata taas tuttujen ja turvallisten juttujen äärelle.

 

4. Epäonnistuminen

Väsymys tai liian kova humala saattaa joskus johtaa siihen, että seksi ei yksinkertaisesti suju. Siinä ei ole mitään hävettävää ja saattaa jopa lähentää teitä pariskuntana.

 

5. Seksin harrastaminen oudossa paikassa

Vessassa, teltassa tai työpaikalla peuhaaminen  voi vaikuttaa aluksi hyvältä idealta, mutta todellisuus tuskin koskaan vastaa fantasioita. Ahdas wc-koppi tai toimistonpöytä eivät ole kovin seksikkäitä yhdyntäpaikkoja.

 

6. Pikapano

Nopea puuhailu ennen töihin lähtöä piristää ja on hauskaa puuhaa, vaikka oletkin satavarmasti myöhässä. Kukaan ei ole koskaan arvioinut pikapanonsa kestoa oikein.

 

7. Täydellisen asennon löytäminen..

Kun sen oikean löytää, ei mikään muu asento enää tunnu samalta. Oli se sitten lähetyssaarnaaja tai takaapäin, jokaisella on oma lempparinsa.

 

8. ..ja siihen tottuminen

Jonkun ajan kuluttua huomaatte että olette viimeiset viisikymmentä kertaa harrastaneet seksiä lempiasennossanne. Miksipä vaihtaa sitä, mikä toimii?

 

Lähde: Buzzfeed

Hansinsaari on asumaton 1,3 neliökilometrin kokoinen saari, joka sijaitsee Ellesmerensaaren ja Pohjois-Grönlannin välisessä Kennedyn kanaalissa. Tanska ja Kanada vaativat sitä kumpikin itselleen ja satelliittipaikannukset osoittavat, että valtioiden raja kulkisi saaren halki likimain sen keskikohdalta.

Vuodesta 1984 lähtien valtioiden armeijat ovat satunnaisesti purjehtineet saarelle vaihtamaan lipun ja jättämään pullon viskiä lapun kanssa, jossa lukee joko “Tervetuloa Kanadaan” tai “Tervetuloa Tanskaan”. Kuulostaa varmasti hassulta, mutta ainakaan ketään ei kuole tässä leikkimielisessä “sodassa”.

Lähde: Business Insider

Sofie Dossi sai kultaisen tiketin suoraan semifinaaleihin, kun hän esitti tämän huikean shown. 

Vasta 14-vuotias tyttö on ikäisekseen huomattavan lahjakas. Hänen notkeutensa, kehonhallinta ja tasapaino ovat jotain, mitä ei näe kuin yhdellä miljoonasta ihmisestä. Esityksen aikana tuomarit katsovat esitystä suu auki.

Lopulta show huipentuu siihen, kun Sofie ampuu jousipyssyllä, käyttäen apuna jalkojaan.

Lorenz Valentino on hauska mies. Hän photoshoppaa itsensä dinosaurusasussa julkkisten selfieihin ja valokuviin, jolloin tarkkaan harkitut otokset muuttuvat varsin humoristisiksi. Katso itse!
 

Bileissä Kardashianeiden kanssa


 

Loikoilua Beyoncén luona


 

Uusi tatska David Beckhamille


 

Sileät sääret Victoria Beckhamille


 

Puskassa pop-tähtien kanssa


 

Mukana Tähtien sodassa


 

Hillary Clintonin seurassa


 

Venyttelyä Madonnan tahdissa


 

Kruisailemassa Hasselhoffin vierellä


 
Lisää löydät Lorenzon Instagramista.

Ei oo helppoo!

Jossain tässä kuvassa on kännykkä. Pystytkö sinä löytämään sen? Arvoitus on ollut hurjan suosittu Facebookissa.