Kun katsoo kauppojen vaatevalikoimaa, poikien ja tyttöjen vaatteet saattavat erota toisistaan hyvinkin radikaalisti. Tällä videolla esimerkiksi poikien paidoissa on sellaisia tekstejä kuten ”ajattele laatikon ulkopuolelta” ja ”sankari”.

Tyttöjen paidoissa taas lukee ”kaunis” ja ”hei”. Videolla esiintyvä tyttö on turhautunut, sillä tyttöjen paidat eivät tarkoita mitään, eivätkä ainakaan kannusta tekemään omia valintoja ja tavoittelemaan unelmiaan.

Olemme seuranneet jännityksellä Saara Aallon taivalta brittien X Factor -kilpailussa. Videolla näet, kun hän esittää Sharon Osbournelle ja Robbie Williamsille Abban hittikappaleen The Winner Takes It All.

Aalto laulaa niin järisyttävän hyvin, että pääsi jälleen kerran jatkoon ja kilpailun kahdentoista parhaan laulajan joukkoon. Suoritus on historiallinen jo Suomen mittakaavalla, puhumattakaan siitä, miten kovatasoinen brittien laulukilpailu on.

 

Lähde: Iltalehti

Lapset ottavat usein mallia leikkeihinsä aikuisten tekemisistä, eikä mikään ihme, että tämä lapsi halusi tehdä Youtubesta suositun meikkiopastusvideon. Hän esittää laittavansa meikkiä kasvoilleen ja on niin iloinen leikistään, että se sulattaa kaikkien sydämet. Katso video alta näpäyttämällä kuvaa!

 

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi asua talossa, jossa on lasiseinät? Kim ja Jeff Valles ovat asuneet sellaisessa jo kymmenen vuotta, eivätkä vaihtaisi sitä mihinkään muuhun vaihtoehtoon. Aluksi he olivat sitä mieltä, että lasitalo on pelottava ajatus, mutta tottuivat siihen nopeasti. Jeffistä tuntuu jopa oudolta olla normaaleissa taloissa, sillä niistä ei näe ulos.

 

Tämä miljoonia katselukertoja kerännyt video herättää keskustelua siitä, mikä on somessa aitoa ja mikä ei.

Natalie Boucher on suosittu vloggaaja, joka lataa Youtubeen kosmetiikka ja kauneus -aiheisia videopätkiä. Tällä videolla nainen esittelee, kuinka hän tekee itselleen suuret rinnat käyttämällä vain meikkiä ja pushup -rintaliivejä.