Kahdeksanvuotias poika Akshat Singh veti aikamoisen shown Intian Talent-kilpailussa. Video julkaistiin Youtubessa muutama päivä sitten, ja se on lähtenyt leviämään kuin voikukka niityllä. Syy tähän on ehkä se, että tämän pienen pojan muuvsit on suhteellisen ronskit.

Poika rullaa lavalle pienen miniskootterin kyydissä ison miehen elkein. Ja siitä esitys vasta alkaa. Lavalla nähdään spagaattia ja volttia. Ja melkoista lanteiden keinumista.

Lindsay tyttö kärsii sairaudesta, joka on surkastuttanut hänen selkärankaa tukevat lihakset. Se tarkoittaa, että hänen jalkansa eivät kanna kunnolla. Lindsy ei pysty kävelemään tai seisomaan, sekä sairaus rajoittaa muutenkin hänen elämäänsä. Hän sai sähköpyörätuolin 2 vuotiaana, joka helpottaa liikkumista.

Linsaylla on paras ystävä, hänen rakas isovelinsä joka pitää siskonsa puolia. Hän tukee ja kannustaa siskoaan, ja hyväksyy hänet juuri sellaisena kun hän on.

Vuosittain järjestetään Race-n-Roll juoksukisat, jonka tarkoituksena on tukea sairaudesta kärsiviä ihmisiä. Lindsayn isoveli juoksee tämän joka vuosi tukeakseen siskoaan.

Videolla sisarukset kertoo elämästään, ja siitä miten tärkeitä he ovat toisilleen. Video on sydäntälämmittävää katseltavaa, ja näyttää mistä meidän kaikkien pitäisi ottaa mallia.

Yhtäkin iloista ja nauravaa vauvaa on ihana katsella, saati sitten kahta. Kaksosten vanhemmilla riittää tuplamäärästi puuhaa, mutta myös tuplana iloa. Tämä lähes 20 miljoonaa katselukertaa kerännyt video jaksaa hymyilyttää joka kerta.

Kaksoset istuvat syöttötuoleillaan pöydän ääressä ja napostelevat herneitä. Sitten isä alkaa soittaa niille kitaraa. Kun kaksoset kuulevat musiikin, ne kääntyvät katsomaan toisiinsa silleen että jes musiikkia, ja alkavat sitten heilua onnellisina puolelta toiselle. Musiikilla on voimaa!

VitalyzdTv on ryhmä, joiden pilat ovat saavuttaneet huiman suosion internetissä. Pilat ovat usein todella rajuja ja niissä ei ihmisten hermoja paljoa säästellä. Nyt näet tilanteen, jossa venäläinen palkkamurhaaja kiristää uhriaan hississä.

Uhrin kasvoille ja lattialle levitettiin veren näköistä nestettä, jotta kaikki olisi ollut mahdollisimman aidon näköistä. Ihmisten avatessa hissinovet ilmeet ja reaktiot ovat näkemisen arvoisia.

Mukana on myös yksi heppu, joka ei tilanteesta paljoa hätkähtänyt.

Seuraa VitalyzdTv:n jekkuja Facebookissa

Seitsemänvuotias huippulahjakas pianonsoittajapoika Elias Phoenix vieraili muutama päivä sitten Ellen DeGeneresin tv-ohjelmassa. Juontaja itse kommentoi haastattelun olleen kaikkien aikojen ikimuistoisin. Ja kun tämän videon katsoo, ymmärtää miksi.

Poika on todellakin varsinainen ilopilleri, energiapakkaus ja shown varastaja. Hän kehuu Elleniä taukoamatta ja saa yleisön nauramaan kerta toisensa jälkeen. Eikä siinä vielä mitään, mutta kaverin pianonsoittotaidot ovat jotain aivan käsittämätöntä. Elias onkin jo päässyt esiintymään Manhattanilla sijaistevassa tunnetussa konserttitalossa Carnegie Hallissa.