Angelina Jordan Astar on vasta kahdeksanvuotias, mutta hänen äänensä kuulostaa aivan toiselta kuin mitä tuon ikäiseltä voisi ikinä odottaa. Tytön kurkusta kumpuaa savuinen, tumma ja matala kaunis laulu, joka sai kevään 2014 Norjan Talent-kisan koko yleisön mykistymään. Laulu on Cherin hittibiisi Bang Bang vuodelta 1966, ja Angelina pääsi – tietysti – esityksellään jatkoon.

“Halaa minua, äläkä koskaan päästä irti”. Voisi kuvitella, että juurikin nämä sanat tulisivat kissan suusta, jos se osaisi puhua. Tosin, tähän ei paljoa sanoja tarvita, sillä kissan ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Kissa on kiivennyt miehen syliin, laittanut tassunsa miehen hartioille ja päänsä lepäämään kaulaa vasten. Se halaa omistajaansa, ja kehrää kovasti miehen silittäessä sen selkää.

Se vain on siinä ja halaa, ihan hiljaa ja aivan liikkumatta. Tämän onnellisempaan kissaa tuskin on olemassakaan.

Voiko kukaan kuvitella parempaa, kun raskaan työpäivän jälkeen tulee kotiin ja vastassa on iloisesti hymyilevä lapsi tai vauva. Tässä näet videokoosteen, jossa vauvat odottavat isän kotiinpaluuta todella innoissaan.

Herää jo! Tylsäää.. Masu kurnii ja leikkikaveri puuttuu. Nämä kissat haluavat omistajansa hereille keinolla millä hyvänsä.

Mikä olisikaan sen ihanempi tapa herätä kuin tuntea kissan karhea kieli poskella. Tökkiminen tassuilla naamaan on myös sallittu, jos omistaja ei muuten herää.

 

Ihan tavallinen päivä Botswanassa. Kaverit ovat uiskentelemassa uima-altaalla, viilentymässä kuuman auringon alla. Yhtäkkiä paikalle tepastelee naapuri – Marketta. Se tervehtii uimareita, jotka Marketan suuren koon takia ovat jähmettyneet pelosta paikalleen, ja ottaa hiukan raikasta vettä norsun kokoiselle eläimelle sopivasta juomakiposta. Sitten se heilauttaa korviaan hyvästiksi ja jatkaa matkaansa.

Huomio! Altaassa ei käytetä kloorivettä vaan ihan puhdasta tavallista vettä.