Kenneth Leverich on ammatiltaan painonnostaja, mutta tällä kertaa moni ei ainakaan ulkonäön perusteella uskonut sitä. Kenneth tekeytyi 84-vuotiaaksi papparaiseksi, jonka jälkeen hän päätti lähteä käymään maailmankuululla ulkoilmasalila.

Paikalla olleet kehonrakentajat eivät olleet uskoa silmiään, kun papparainen aloitti treenirutiininsa. Lopussa 84-vuotias mies haastaa erittäin timmissä kunnossa olevan nuorukaisen.

Katso kumpi voitti kilpailun!

Musiikillinen lahjakkuus kulkee usein veressä. Tämä ei toki tarkoita sitä, etteikö täysin musiikillisen suvun ulkopuolelta tuleva henkilö voisi menestyä kyseisellä alalla.

5-vuotiaalla Eduarda Henkleinillä on kuitenkin rytmi selvästi veressä, sillä emme ole koskaan nähneet näin nuorta ja taitavaa rumpalia. Videolla tyttö soittaa Van Halenin legendaarisen “Help” -kappaleen. Videota katsoessa saattaa tulla myös kylmiä väreitä, jotka kulkevat pitkin kehoa esityksen aikana.

Jotkut meistä eivät vanhene ikinä ja siitä täydellinen esimerkki on tämä nainen. Tao Porchon-Lynch on 98-vuotias ja opettaa edelleen neljä kertaa viikossa joogaa. Nuoruudessaan hän on työskennellyt muun muassa mallina, näyttelijänä ja tanssijana. Katso alta inspiroiva video!

Isien ja tyttärien suhde on usein hellyyttävä ja yhteisiin harrastuksiin saattaa kuulua kaikki aina prinsessaleikeistä laulamiseen. Tällä videolla näemme koskettavan tilanteen, joka saa kylmät väreet virtaamaan pitkin ihoamme.

Tavikselta näyttävällä miehellä on erittäin kaunis ja upea ääni, josta tytärkin on tietoinen. Jokainen vanhempi varmasti toivoo, että oma lapsi olisi yhtä ylpeä isästään kuin tässä tapauksessa.

Koolla ei aina ole väliä, ainakaan silloin, kun puhutaan kodista. Martin Brown halusi, että hänen anoppinsa pääsisi asumaan mahdollisimman lähelle omaa perhettään. Martin oli juuri saanut lapsen, jonka vuoksi hän päätti muuntaa autotallin asunnoksi, jossa anoppi voisi asua.

Videolla näemme, miltä tämä kodikas talo näyttää sisältäpäin.