9-vuotiaat eivät yleensä osaa laulaa niin kuin aikuiset, mutta poikkeuksiakin löytyy. 9-vuotias Celine on saanut nimensä Celine Dionin mukaan. Tytön siskon nimi on ”Dion”, joten voimme vain kuvitella, minkä artistin kappaleita perheessä on lapsuudessa kuunneltu.

9-vuotiaan tytön esitys on levinnyt ympäri maailmaa. Hän lauloi Americas Got Talent -ohjelmassa Celine Dionin ”My Heart Will Go On” -kappaleen, jonka varmasti jokainen tietää.
Simon Cowell vaikutti aluksi hieman skeptiseltä, mutta hän joutui syömään sanansa tämän mielettömän esityksen aikana.

Katso kylmiä väreitä herättävä esitys alapuolelta:

https://www.youtube.com/watch?v=m0J-BwkQK4A

Tukkeutunut WC-pönttö voi olla todellinen rasite, jota ei pysty avaamaan ilman ammattimiehen apua. Onneksi on olemassa kotikonsteja, joilla tukkoisesta pöntöstä pääsee eroon tuossa tuokiossa.

Katso alla olevalta videolta, kun mies kaataa pesuainetta pönttöön ja antaa sen vaikuttaa tovin. Tämän jälkeen hän vetää vessan ja kaikki vesi huuhtoutuu helposti alas viemäriin. Lopputuloksena saat myös raikkaan tuoksuisen vessan!

Tätä videota katsoessa tanssijalka alkaa vipattamaan. Pienet lapset oppivat nopeasti asioita, jonka vuoksi he voivat olla erittäin taitavia pienestä iästään huolimatta. Tällä pojalla taitaa olla tanssimisen taito veressä, sillä hän ottaa haltuun kokonaisen yleisön.

Toivottavasti paikalle palkatut henkilöt eivät pahastuneet, vaikka poika keräsikin itselleen kaiken huomion…

Katso esitys alapuolelta ja tulet varmasti yllättymään siitä, kuinka itsevarma tämä nuorukainen on!

Vlogaaja Timo ”Wilderness” Korpi teki Suomen työ- ja elinkeinoministeriölle videon, joka kehottaa lähimatkailuun. Video on osa WTF – Welcome To Finland -sarjaa. Korpi on matkustanut ympäri Suomea muutaman vuoden ajan ja rakkaus kotimaan erikoisuuksiin näkyy.

Korpi kuvaa perinteisellä tunnelmointityylillä sitä, miten ystävyys alkaa pienistä seikkailuista ja kuinka naapurin tapaaminen voi johtaa upeisiin keskusteluihin. Matkusta lähiöön, hyppää tielle tuntemattomalle ja ota selvää uusista harrastuksista.

Minne sinä matkustaisit?

Erilaiset jongleeraustemput ovat tuttuja monille, mutta kuinka usein näkee tällaista taikuutta yhdistettynä yksinkertaisiin lasipalloihin? Japanissa nähdyssä talent-kilpailussa eräs osallistuja päätti näyttää, miten hypnotisoidaan tuomaristo ihastuksesta. Ihmiset ovat hämmästyneitä hänen lahjakkuudestaan!

Katso ja ihastu!