Kun 9-vuotias Emi Sunshine astuu Knoxvillen torille USA:ssa ja esittää Johnny Cashin klassikon “Folsom Prison Blues”, emme voi muuta kuin ilahtua tällaisesta lahjakkuudesta. Nuoresta iästään huolimatta hän jammailee ja esiintyy kuin ammattilainen. Videota katsoessa tulee varmasti hyvälle tuulelle!

Häissä kylmät väreet virtaavat pitkin ihoa, kun kaksi toisiinsa syvästi rakastunutta ihmistä sitoutuvat pysyvästi tai ainakin niin on oletuksena. Tämä vihkiseremonia sai upean käänteen, kun kesken kaiken lapset nousivat seisomaan ja esittivät erittäin kauniin kappaleen.

Tilanne oli varmasti ikimuistoinen kaikille vieraille, sekä myös itse hääparille. Kalliit häälahjat eivät ole mitään verrattuna tällaiseen esitykseen, jonka jokainen muistaa varmasti ikuisesti!

Kurt Cobain oli Nirvanan solisti, jonka kuuluisimmat kappaleet soivat vieläkin radioiden soittolistoilla. Nämä ihmiset päättivät kokoontua rock-laulajan muiston kunniaksi suurelle areenalle, jossa he esittivät Smells Like Teen Spirit -kappaleen samanaikaisesti.

Esitystä katsoessa iholle nousee kylmät väreet, kun kaikki instrumentit ja laulu soivat toistensa kanssa täydellisessä harmoniassa.

Korkokenkiä joko rakastaa tai inhoaa. Jos ne kuitenkin sopivat jalkaan ja niillä pysyy pystyssä, ei ole mitään syytä olla näyttämättä upealta. Alla näkyvällä videolla filippiiniläinen Sinon Loresca Sr. näyttää, miten korkeissa koroissa kävellään tyylikkäästi ja poseerataan tarpeen tullen. Olemme täysin mykistyneitä siitä, miten tyrmäävältä kyseinen herra näyttää kengissään!

Kaunotar ja hirviö on vuonna 1991 ensi-iltansa saanut samannimiseen ranskalaiseen satuun perustuva The Walt Disney Companyn animaatioelokuva. Elokuva palkittiin muun muassa Oscarilla parhaasta sävellyksestä ja parhaasta laulusta.

Elokuvasta on tehty uusi ihmisten näyttelemä musikaaliversio, jota tähdittää Harry Potter -elokuvista tuttu näyttelijä Emma Watson. Kaikkien rakastaman klassikon viimeinen traileri on nyt julkaistu ja se saa ainakin meidät huokaisemaan nostalgiasta.

Elokuva saa ensi-iltansa 17. maaliskuuta 2017.