9-vuotias poika Malaki Paul osallistui Britain’s Got Talent -ohjelmaan. Hänen lauluäänensä on upea, mutta usein syvä hermostuneisuus ja pelko jättävät kauniin äänen varjoonsa. Ensimmäisellä yrityksellä Malaki romahti lavalla. Se oli ensimmäinen kerta, kun hän joutui esiintymään ihan yksin. Hän sai lohdutuksia omalta äidiltään ja tuomarina toimivalta Alesha Dixonilta. Hän päätti yrittää uudelleen. Onneksi.

Koko yleisö nousi seisomaan ja hurraamaan Malakin upeaa esitystä. Tämä herkkä ja rohkea poika laulaa suoraan sydämestä.

Tässä näppärä ja helppo niksi niille, jotka haluavat saada tummat silmänaluset piiloon. Tämä toimii myös muihinkin tummiin kohtiin kasvoissa.

Levitä huulipunaa siveltimellä silmänalusiin ja jatka sen jälkeen meikkausta normaalisti eli laita meikkivoide päälle. Ja tsädäm! Silmänaluset eivät paljasta enää huonosti nukuttua yötä.

Olipa kerran pieni neljävuotias tyttö Chloe, joka tuotiin joulun alla lastensairaalaan. Tutkimuksissa häneltä löydettiin aivokasvain. Oli jouluaatto, kun lääkärin piti kertoa tämä vanhemmille. Silloin isä kysyi kyyneleet silmissään, saako hän vielä joku päivä saattaa tyttärensä alttarille, kun tämä menee naimisiin. Lääkäri ei osannut vastata muuta kuin sen, että he tekevät parhaansa.

Kolmen leikkauksen ja puolentoista vuoden kemoterapian jälkeen kasvaimet saatiin pois. Chloe pääsi vihdoin takaisin kouluun ja elämään normaalia elämää. Tämän ilouutisen jälkeen lääkäri sanoi vanhemmille, että hän toivoisi sitten tulevaisuudessa pääsevänsä osallistumaan Chloen häihin.

Ja silloin isä paljasti, että hän oli suunnitellut, että joku toinen saattaisi Chloen tuota käytävää pitkin…

Kaksi norsua erotettiin toisistaan melkein 25 vuotta sitten, kun ne olivat vielä pieniä ystävyksiä sirkuksessa. Sittemmin molemmat elivät sirkusnorsujen elämää kaksi vuosikymmentä.

Sanotaan, ettei norsu unohda koskaan. Nämä ystävykset kohtaavat pitkästä aikaa, ja kyllä sen huomaa heti – molemmat todellakin muistavat toisensa. Nyt norsut lasketaan luontoon viettämään yhteiseloa, vihdoinkin sellaista tavallista ja normaalia norsun elämää. Ne kulkevat kärsä kärsässä ja kylki kyljessä, vapaana.

Tämä vanha asuntovaunu näyttää ulkoapäin hieman kuluneelta, mutta sisältä vielä enemmän. Siellä ovat rellestäneet joko ihmiset tai eläimet ja jälki on ihan hirveää. Mutta parin ihmisen voimin tämäkin hökötys sai uuden elämän eikä sitä tarvinnut heittää kaatopaikalle.

Hauskaa tässä on se, että tästä ei tehty uutta asuntovaunua vaan jotain parempaa.

Ulkoapäin se näytti aluksi tältä.

Ja sisältä tältä…

Kaikki kamat siis jouduttiin heittämään roskiin.

Sitten vaunu vietiin halliin…

… jossa se kiillotettiin.

Seinät saivat vähän ehostusta pintaansa.

Ja katto sai valot.

Uuden sisustuksen myötä tämä muuttui kampaamoksi.

Aika retroa!

Ja ei muuta kuin menoksi!

Toimii aurinkoisella säällä, ja sateellakin varmasti olisi aika kiva kuunnella ropinaa samalla, kun joku hipsuttaa tukkaa.

Hieno!

Lähde: Reddit