Koiranpentu saattaa olla jokaisen lapsen unelma, vaikka siinä iässä ei ihan tajuakaan kaikkea sitä vastuuta, mitä koiran hankinta vaatii. Videolla nähdään kuinka 9-vuotias Colette sai kauan toivomansa lahjan. Silmät suljettuina hän saa syliinsä jotakin pörröistä ja kun tyttö tajusi, mistä on kyse, hän purskahti kyyneliin. Tässä on sitä aitoa iloa ja onnea!

 

Michael Collins omistaa yhdeksän kuukauden ikäisen ison koiran ja hän kertoo, että ihmiset tuntuvat pelkäävän sitä. Yksi mies kuitenkaan ei anna koon hämätä, vaan pysähtyy joka päivä paijaamaan kaveriaan aidan yli. Collins kertoo, että postimies tekee näin, vaikka ei jakaisikaan postia kyseiseen taloon. Ihana ystävyys on syntynyt!

 

Tankotanssi on erityisesti käsivoimia ja tasapainoa vaativaa urheilua, johon aivan jokainen ei pysty. 30-vuotias Kat Bailey kuvasi itsestään videon, jossa hän kiipeää tangolle vain tunteja ennen sairaalaan lähtöä. Itse synnytys sujui hyvin ja aktiivinen osuus kesti vain puolitoista tuntia. Bailey kertoo, että tankoilu auttoi häntä pitämään ajatukset poissa kivuista ja saamaan jotakin mukavaa tekemistä.

Lähde: The Sun

Joitakin videoita on vaikea olla katsomatta ja tämä on yksi niistä. Kymmenen minuutin pituiseen pätkään on koottu erittäin paljon silmää tyydyttäviä kohtauksia. Piirustuksen valmistuminen ja 3D-tulostaminen voivat kuulostaa yksinkertaisilta asioilta, mutta joskus niitä on vain mukava ihailla.

Avioliiton satamaan astelu on ikimuistoinen hetki ja nykyään se tallennetaan valokuvin ja jopa videoin. Nainen toistaa papin perässä vihkikaavaa, jossa hän lupaa rakastaa puolisoaan myötä- ja vastoinkäymisissä ja niin edelleen. Yhtäkkiä kauniissa maisemassa juoksee häiden kukkaistyttö ja hänen perässään nainen. Hetki tallentui sopivasti kameraan ja tilanteessa morsiamen oli vaikea olla nauramatta.