Ikä on vain numero – tämä 90-vuotias mummeli on siitä elävä todiste!

Yvonne, 90, harrastaa taitoluistelua ja hän on ikäänsä nähden poikkeuksellisen taitava. Luistelun avulla Yvonne pystyy yhdistämään kaksi intohimoaan, klassisen musiikin ja tanssin. Hänen liikkeensä ovat sulavia, vaivattomia ja kauniita – ei ole siis ihme, että yleisö on vaikuttunut tästä esityksestä.

Yvonne Dowlen oppi luistelemaan jo pienenä, kun vanhemmat veivät hänet luistelemaan. Pieni tyttö rakastui jo tuolloin luisteluun ja 1930-luvulla hän pääsi esiintymään kansainvälisellä tasolla.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun tämä “supermummeli” luistelee sulavammin kuin moni kaksikymppinen!

Source: 90-year-old Figure Skater Captures Hearts With Performance by GabrielePhoto on Rumble

Tiedät varmasti kuka Ellen DeGeneres on. Ellenillä on oma “Ellen DeGeneres” -nimellä tunnettu talk show. Ohjelmalla on miljoonia katsojia eri puolilla maailmaa – tämän vuoksi Ellenin talk show:ssa vieraileekin tunnettuja julkkiksia ja nuoria lahjakkuuksia,

Kolme nuorta tyttöä olivat saaneet kunnian osallistua Ellen Degeneresin ohjelmaan. Tytöt harrastavat vauhdikasta ja rytmikästä tanssia, joka hurmaa yleisön alta aikayksikön.

Voit katsoa “A Terrific Dancing Trio” -tanssiryhmän esityksen oheiselta videolta!

Jaa juttu ystävillesi, jos esitys oli mielestäsi hauska ja energinen!

Joillakin ihmisillä musiikki on syntymästä asti veressä – sen huomaa myös tästä taaperosta, joka nauttii isänsä esityksestä täysin siemauksin.

Isällä ja hänen tyttärellään on ihana harrastus, johon kuuluu musiikkia, laulua sekä tietenkin rytmin tahdissa jammailua.

Ei ole vaikea arvata, tuleeko tämä napero olemaan vanhempana enemmänkin tekemisissä musiikin kanssa.

Voit katsoa suloisen videopätkän alapuolelta!

Synkrontui uinti on laji, joka vaatii erinomaista kehonhallintaa se luonnollisesti uimataitoa – näin minä ainakin luulin, kunnes näin tämän esityksen.

7 hengen kaveriporukka oli järjestänyt urheilulukiossa esityksen, joka ei jättänyt yleisöä kylmäksi. Luokkatoverit olivat kehitelleet huumoria ja yllättäviä tilanteita sisältävän shown.

Voit katsoa oheiselta videolta, miltä “synkronoitu uinti” näyttää kuivalla maalla!

Lumen kolaaminen on tuttu “harrastus” jokaiselle suomalaiselle. Märän lumen lapioiminen voi olla yllättävän raskasta varsinkin silloin, kun lunta on tullut maahan jo useiden senttimetrien verran.

Kolaamisen sijasta on olemassa kuitenkin hauskempi ja helpompi ratkaisu, johon myös lapset haluavat varmasti osallistua. Et tarvitse tähän niksiin mitään muuta kuin märkää lunta ja omat kätesi.

Katso oheiselta videolta, kuinka mies “siivoaa” pihansa helposti.