Kilpahevonen karkaa radalta. Se juoksee kohti pientä viisivuotiasta tyttöä. 90-vuotias mies hyppää hevosen eteen ja suojaa lasta kehollaan. Mies loukkaantuu vakavasti hevosen juostessa hänen ylitseen ja joutuu sairaalaan seitsemäksi viikoksi, mutta selviää hengissä. Tyttö pelastuu.

Mieheltä kysytään myöhemmin, mikä hänen 92-vuotiaan elämänsä aikana tehdyistä teoista on ollut merkittävin.

“Tämä”, hän vastaa.

Meikkitaitelija Emma Allen on luonut kasvomaalauksen ja stop motion -kuvaamisen avulla matkan vanhuudesta uudelleensyntymiseen.

Allenilta meni viisi päivää kasvomaalauksien tekemiseen, ja hän otti itsestään yli 780 valokuvaa. Tulos on mieletön. Hänen kasvonsa elävät nykyhetkestä kuolemaan, sitten leopardiksi.

Ahmed “Iron Monkey” Kerigo rikkoi maailmanennätyksen niin sanotussa lentävässä punnerruksessa. Siinä ideana on hypätä maasta punnerrusasennosta korkeammalla telineelle ja punnertaa siitä itsensä ylös.

Kerigo on asettanut yhdeksän steppilautaa päällekkäin ja onnistuu punnertamaan niiden päälle. Samalla hän teki korkeimman punnerruksen maailmanennätyksen, joka on 1,67 metriä.

Pilavideolla mies kysyy neuvoa naispuolisilta ohikulkijoilta. Hänellä on yksi takinhiha taskussa, mutta siellä ei ole kättä sisällä. Toinen käsi on esille ja toinen selän takana, takin alla piilossa. Piilossa olevalla kädellä mies tökkii salaa naisia pakaroille.

Tasapuolisuuden nimissä olisi toki voinut tökkiä miehiäkin. Ei liene uskaltanut?

Tämä lienee jossain määriä tuttua koiranomistajille. Telkkarissa heiluu eläin tai pallo, ja koira juoksee kohti ruutua joko varmistaakseen, ettei eläin astu ulos ruudusta koiran reviirille, tai napatakseen pallon. Videon saksanpaimenkoira menee astetta pidemmälle ja hyppää tv-ruutua vasten.