World Series of Poker -turnauksessa nähtiin uskomaton kaksintaistelu, jonka lopulta voitti 96-vuotias mies. Videolla vanhus houkutteli vastustajansa laittamaan kaikki pelimerkkinsä pöytään, jonka jälkeen hän iski kiinni pottiin.

Aluksi nuorempi pelaaja oli varma voitostaan, sillä hänellä oli täyskäsi. Teräspappa iski kuitenkin heti tämän jälkeen pöytään korkeamman täyskäden.

Kuten ihmisetkin, myös jotkut eläimet kuorsaavat unissaan. Ihmisten kuorsaus ei ole kovin miellyttävän kuuloista, mutta näiden eläinten kuorsaus on lähinnä vain suloista!

Katso tämä suloinen videokooste ja päätä kenet sinä haluaisit viereesi ääntelemään ensi yöksi.

Ryöstö on rikos, joka on määritelty Suomen rikoslaissa. Ryöstössä anastetaan tai otetaan luvatta käyttöön toisen omaisuutta väkivallan tai uhkailun avulla.

Tällä videolla mies aikoi ryöstää kaupan aseella uhaten, mutta kassa vetikin oman aseensa esiin jonka seurauksena ryöstäjä pakeni nopeasti paikalta.

Jeff Wright on ilmapallotaiteilija joka tekee asuja ilmapalloista. Jeff, joka työskentelee vapaaehtoisena orpokodissa Boliviassa, otti haasteen vastaan jossa häntä pyydettiin tekemään Iron Man asu. Hänellä oli aikaa 10 tuntia, ja käytettävissään 500 ilmapalloa. Asu koostuu sadoista ilmapalloista jotka hän on kiinnittänyt huolellisesti toisiinsa sisältäen useita yksityiskohtia.

Amerikkalainen Brian Shaw on 31-vuotias voimannostaja. Hänestä on tullut virallisesti maailman vahvin mies voitettuaan vuoden 2011 sekä 2013 voimannostokilpailun. Useissa kisoissa hän on myös sijoittunut toiselle, sekä kolmannelle sijalle.

Videolla Brian todistaa vahvuutensa ja nostaa ilmaan liki 443 kilogrammaa!