Smoothie on helppo ja nopea aamupala nautittavaksi arjen kiireissä. Se on usein terveellinen ja proteiinia lisäämällä nälkä pysyy poissa pitkään. Jos haluat hieman vaihtelua herkutteluun, voit kaataa valmiin smoothien kulhoon. Sen jälkeen lisää päälle mitä tahansa tuoretta ja terveellistä. Päälliset voivat olla esimerkiksi erilaisia marjoja, hedelmiä ja pähkinöitä. Vain mielikuvituksesi on rajana, sillä mitä värikkäämpi annos on, sen parempi. Katso tästä neljätoista inspiroivaa kuvaa herkullisista smoothiekulhoista.

1.

 

2.

 

3.

A photo posted by Alex (@a.l.ex.x) on

 

4.

 

5.

A photo posted by @fitnessjourneydiary_ on

 

6.

A photo posted by Rhi ? (@rhiwicked) on

 

7.

A photo posted by Georgina May Birch (@birchbowl) on

 

8.

A photo posted by Hala El-Shafie (@halael_shafie) on

 

9.

 

10.

A photo posted by Marc Ritz (@marcritz) on

 

11.

 

12.

A photo posted by Kia Virtanen (@kiavirtanen) on

 

13.

A photo posted by @b_fit_bylyz (@b_fit_bylyz) on

 

14.

A photo posted by @minmote_no on

Tämän videon aikana saat eteesi kuvia, joista sinun täytyy tunnistaa, kumpi on piirros. Tunnistaminen saattaa olla yllättävän vaikeaa, kun Youtubessa ja Instagramissa huiman suosion kerännyt taiteilija pistää parasta osaamistaan peliin.

Porvoo tunnetaan kauniista vanhastakaupungista, luonnonkohteista, sekä kulttuurinähtävyyksistä, kuten Runebergin kotimuseosta. Porvoon Emäsalossa sijaitsee kuitenkin varsinainen helmi, nimittäin jättimäinen satulinna, joka on kuin suoraan Disney-elokuvista.

Se on tällä hetkellä myynnissä reilun kahden miljoonan euron hinnalla, joten ihan edulliseksi unelmien toteutuminen ei käy. Voit kuitenkin haaveilla lottovoitosta samalla, kun katselet näitä pysäyttävän taianomaisia kuvia tästä satulinnasta, joka on todella olemassa Porvoossa.

 

1.

linna1

2.

linna2

3.

linna3

4.

linna4

5.

linna5

6.

linna6

7.

linna7

Kuvat: RE/MAX 
Lähde: Oikotie.fi

Laiskiaisen on lähes mahdotonta ylittää ruuhkainen moottoritie sen hitauden vuoksi. Tämän seurauksena eläin oli takertunut kiinni tolppaan, eikä se suostunut liikkumaan. Onneksi paikalle tuli ystävällinen poliisi, joka päätti auttaa hädässä olevaa eläintä.

Laiskiainen oli joutunut moottoritien varteen ja se piti kiinni tolpasta, eikä suostunut irrottamaan otetaan.

1

Onneksi poliisi oli kärsivällinen ja se antoi eläimen rauhassa totutella tilanteeseen.

4

Lopulta yhteinen sävel löytyi ja poliisi sai yhteyden hädässä olleeseen eläimeen.

3

Myös pienoinen hymy ilmestyi laiskiaisen kasvoille.

2

Loppu hyvin kaikki hyvin. <3

5

Kuvat: Facebook

Muumit kuuluvat monen suomalaisen lapsuuteen ja nyt internetissä leviää villitys, jossa piirretään muumeja ulkomuistista. Ilmiö on lähtöisin mistäs muualtakaan, kuin Japanista, mutta siitä tuli nopeasti suosittu Twitterissä. Katso tästä yhdeksäntoista kuvaa ja kokeile itse, muistatko miltä muumi näyttää.