Tällä videolla lähes käsittämättömältä tuntuva temppu saa ihmiset hämmästymään. Aasialaiset tunnetusti omaavat erityistaitoja, mutta tämä kaveri on ylitse muiden. Mies nimittäin sitoo kengännauhat ilman käsiä.
Onko video totta vai huijaus?

Viagran keksiminen teki tästä miehestä hyvin rikkaan. Innovaattorin kartanon uima-altaaseen on otettu mallia yrittäjän uralta.

 

Pricasso taiteilijanimellä esiintyvä mies omaa erikoisen taidon, hän osaa maalata yllättävän hyvin peniksellään. Pricasso asuu Australiassa, ja hän on tuttu esiintyjä paikallisilla seksimessuilla ja naisten polttareilla.

Pricasson voi tilata omiin juhliin Suomeenkin, jos rahaa löytyy. Muotokuviakin mieheltä voi tilata, hinnat alkavat 400 dollarista.

[learn_more caption=”Avaa kuvat ja video klikkaamalla tästä (K18)”]


[/learn_more]

New Yorkin tiedemessuilla esiteltiin lapsille hieno keksintö. Tässä keinussa leikkiminen vaikuttaisi märältä, mutta tosiasiassa keinussa olija ei kastu yhtään.

Springfieldin kaupungissa Ohiossa koettiin kauhun hetkiä kun purkutuomion saanut torni ei päättänytkään totella suunitelmia. 85-metrinen torni ei sortunutkaan alaspäin, vaan kaatui pelästyttäen väkijoukon. Tapauksen johdosta myös koko kaupungin sähköt katkesivat.

Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.