Marula-hedelmä on puu, jota tavataan Afrikassa Saharan eteläpuolella. Se kasvaa yleensä 10-15 metriseksi ja erityisesti eläimet pitävät sen mausta. Marula on tärkeä ruokapuu ja sen hedelmät sisältävät runsaasti c-vitamiinia, proteiinia ja öljyä. Tiettyyn aikaan vuodesta, kun puun hedelmät kypsyvät eläimet kokoontuvat sankoin joukoin syömään niitä. Aluksi hedelmissä ei tunnu olevan mitään ihmeellista, mutta kun ne hetken sulavat eläimien vatsoissa alkaa tapahtua kummia asioita.


Kai niminen koira luuli ilmeisesti juurta kepiksi ja oli ihmeissään, kun se ei lähtenyt irti maasta. Noin minuutin taistelun jälkeen koira luovutti, mutta tulee varmasti hakemaan revanssia. Muista laittaa äänet päälle kaijuttimiisi, sillä koiran ääntely on hupaisan kuuloista.


Ruotsissa erittäin agressivinen koira kävi avuttoman lapsen kimppuun. Lapsi huutaa muutaman kerran apua ihmisiltä ja ihmiset ryhtyvät auttamaan avutonta lasta. Onneksi koiran ote saatiin hellittämällä usean ihmisen avulla ja lapsi säilyi ilman pahempia puremia. Koiran omistajaa ei ole löydetty.


Nämä koirat nukkuvat sikeästi, mutta näkevät ilmeisesti samalla unta. Koirat näkevät unia ihmisten lailla, mutta unet ovat mustavalkoisia ja ei ole varmaa muistavatko koirat ne.

Nurmikolla aurinkoa ottava nainen ei taida tietää miten huonoksi hänen päivänsä muuttuukaan sekunttien päästä.

Koiraa ei nimittäin kiinnosta.