20-vuotias Anna Clendeningille diagnosoitiin ahdistuneisuushäiriö, kun hän oli 14-vuotias. Annalla oli paljon paniikkikohtauksia, ja lopulta hän ei pystynyt enää poistumaan kotoaan, ei edes huoneestaan. Vain muutama kuukausi ennen tätä esitystä, hän makasi vielä sängyssään ja koki, ettei jaksa enää.

Vanhempiensa tuella ja musiikin avulla Anna taisteli itsensä taas jalkeilleen. Nyt hän voitti pelkonsa ja esiintyi America’s Got Talent -ohjelmassa. Kaunis, värisevä ja herkkä ääni kertoo raskaasta tarinasta tytön elämässä.

Pieni poika istuu syöttötuolissa ruokapöydän ääressä ja mutustaa leipää. Uni meinaa kuitenkin ottaa vallan, ja poika nuokkuu puolelta toiselle. Mutta hän ei luovuta, vaikka isoäitikin hiipii jo lähelle silittämään poikaa, jotta tämän voisi nostaa tuolista pois. Taistelu unen kanssa on armotonta, ja poika haluaa jatkaa leivän syömistä.

Ranskalaisen Thierry Marchadierin dokumentissa Il était un phare näytetään, miten majakassa työskentelevät vartijat vaihtoivat työvuorojaan. Kereon-majakka rakennettiin 1914, ja se sijaitsee Atlantilla (Iroise Sea). Vuonna 2004 majakka automatisoitiin. Samalla nämä vähän jännittävän näköiset vuoronvaihdokset loppuivat.

Kukapa ei haluaisi? Ainakin lapsena se oli hauskaa, kun sai suihkia pullosta vettä suuhun oli jano tai ei. Joey-kissakin tykkää tästä. Se juoksee innoissaan rappuset alas, kun pullo kaivetaan esille, ja tarttuu siihen tassuillaan, jotta saa vettä oikein antaumuksella. Ja sitten vaan juomaan!

Tytön ja isän välille kehittyy erittäin vahva ja erityinen suhde, joka on täynnä huolenpitoa ja rakkautta. Ammattikuvaaja Jason Lee ottaa luovia ja erittäin hauskoja kuvia lapsistaan.

Valokuvat eivät ole kuitenkaan aivan perinteisimmästä päästä, sillä niitä on muokattu. Varmaa on ainakin se, ettei tässä perheessä lapsilla kovinkaan usein voi olla tylsää.

1. Valmiina lähtöön

2. Luovia käyttötapoja ilmastointiteipille

3. Syöntikilpailu

4. Tiskatessa voi olla myös hauskaa

5. Hups, nyt taisi tulla annettua liika vauhtia

6. Varusteet ovat kunnossa, mutta vesi puuttuu

7. Tutun näköinen kouluaamu

8. Angry Birds

9. Super Mario

10. Sähköinen tunnelma

11. ”Isi lähdetään ulos”

12. Puhallus, joka on täynnä toiveita

13. ”Hups”

14. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos

15.  Äiti on varmasti tyytyväinen tullessan paikalle

16. Omaperäinen lasketuminen

17. Kokki maistaa valmistamaansa kalkkunaa

18. ”Iik, älä syö mua!”

19. Ihana isi!

Voit katsoa lisää kuvia osoitteesta: jwlphotography.com & kristinandkayla.com