Stressaantunut aikuinen voi joskus pohtia, miltä tuntuisi päästä lastenvaunuihin ja palata nuoruusaikojen vastuuttomuuteen ja huolettomuuteen. Helsinkiläinen taidetempaus antoi tähän mahdollisuuden simulaatiollaan. Jättimäinen vaunu keräsi varmasti katseita!

Sheitan Tenetiltä saa tatuointeja, joita ei voi saada mistään muualta. Ranskassa, Lyonissa asustava mies tekee tatuointeja proteesin avulla, joita on tällä hetkellä vain yksi maailmassa.

22 vuotta sitten Sheitan menetti kätensä onnettomuudessa. Ranskalainen taiteilija JL Gonzal valmisti Tenetille tatuointikone-proteesin tavallisesta käsiproteesista.

Käsiproteesi

Kuvankaappaus 2016-6-13 kello 11.05.42

Lisätietoa saa miehen Facebook-sivulta

Vieläkö muistat tämän kulttimainoksen, joka pyöri kaikkien mielissä ja telkkareissa ysärin lopussa? Hän on kaikkien janoisten sankari, aikamme legenda: Kari Grandi!

Ärsyttävät banaanikärpäset täyttävät joskus keittiön, vaikka missään ei olisikaan mitään mätänevää. Tämä video näyttää, miten kätevästi rakennat toimivan ansan noille pikku kiusankappaleille. Tarvitset vain pienen kannellisen purkin ja sitruunan.

Sävyä on kuvailtu sanoilla terva, likainen ja kuolema.

Vuonna 2012 Australian hallitus teki eräälle markkinointiyritykselle erikoisen toimeksiannon. Heidän tulisi löytää väri, jota tupakoitsijat inhoavat kaikista eniten. Väriä käytettäisiin tupakka-askien kyljessä, jotta ihmiset ostaisivat vähemmän kyseisiä epäterveellisiä pötkylöitä.

Kolmen kuukauden tutkimuksen jälkeen vastaus löytyi: kyseessä on sävy, joka tunnetaan nimellä Pantone 448 C. Muita ikäviä värejä oli muunmuassa limenvihreä, beige ja sinapinkeltainen.

Tässä se väri nyt on:

uglycolour

Väriä alettiin oikeasti käyttämään australialaisissa tupakka-askeissa ja tapa on otettu käyttöön myös muissa maissa. Toivottavasti sävy saa enemmän kunniaa, kun sen maine elämänlaadun parantajana kiirii eteenpäin.

Lähde: RedOnline