Original Icons -sarjassa tutustutaan urbaaniin kulttuuriin yhdessä Cityn, VivaksenSpinFM:n ja adidas Originalsin kanssa. Lue Cityn artikkeli hip hop -biittien synnystä ja kuuntele Spinin suora lähetys aiheeseen liittyen perjantaina kello 16.30.

Aina musiikin tekemiseen ei vaadita parhaimpia laitteita ja välineitä. Shane Bane on tästä hyvä esimerkki, sillä poika tekee todella hyviä biittejä käyttäen pelkästään pöytää, kyniä ja käsiään. Kaikki lähti koulusta, jossa Banella oli tylsää. Niimpä poika keksi ajankuluksi alkaa hiljaa rummuttelemaan kynillään niin, että muut eivät kuitenkaan häiriintyisi.

Eräänä päivänä Shanen kaverit halusivat jäädä välitunnilla kuuntelemaan nuorukaisen biittejä. Tämän seurauksena lahjakkuus sai idean alkaa lataamaan rummutusvideoitaan nettiin, jonka jälkeen hänen suosionsa räjähti.

Voit seurata Shanea Facebookissa: www.facebook.com/imshaneandibang

Polttareissa juhlien on tapana olla erittäin rajuja ja villejä. Pahimmassa tapauksessa homma riistäytyy täysin käsistä, jolloin tulos saattaa olla ”Kauhea Kankkunen” -elokuvien kaltainen.

Tällä videolla miehet estävät kaveriaan saamasta seksiä ampumalla suuren raketin rannalla makoilevaa kyyhkyläisparia kohti. Rannailla makoillut pariskunta sai varmasti kokea melko räjähdysmäistä seksiä, onneksi raketti ei kuitenkaan osunut heihin.

Kaksi pohjoisen omaa poikaa päätti yhdistää lappilaisen hullun energian ja lähteä tuottamaan energistä bailumusiikkia. Perämeren kupeesta kotoisin oleva Jan Van Baas ja Tunturin juurelta oleva Aleksanteri K ovat kiertäneet suomen yökerhoja jo reilun kymmenen vuoden ajan. Pojilla oli jo pitkään pyörinyt mielessä yhteisen levyn tekeminen ja tähän tuli syksyllä 2011 mahdollisuus. Ja näin jojat lähtivät tuottamaan yhteistä projektia tuottajansa Henrik ”JJ MUSIC” Talan kanssa jonka kautta New Yorkista saatiin heidän ensimmäiselle singlelle ”The Beach” laulajaksi Famecie Ward.

Matka ei ole ollut tällä kaksikolla helpoin kun matkanvarrella sattui ja tapahtui kaiken näköistä ja idea oli vähällä kaatua väärien ihmisten ollessa projektissa mukana ja yrittäen tuhota poikien unelman. ”The Beach” kappaleen musiikkivideota kuvattiin New Yorkissa ja Suomessa jonka toteutti onefx. Tästä vauhdikkaasta Dj-kaksikosta tullaan kuulemaan talven mittaa paljon kun single julkaisuja on luvassa 4kpl ja kesäksi 2014 ilmestyy albumi. Heidän biiseissä tulee laulamaan niin ulkomaalaisia kuin suomalaisia artisteja.

Englanninvinttikoiralta lähtee sokka irti. Se temmeltää iloisena lumihangessa ja saa hepuleita. Liekö tähän syynä uusi Batman-kuosinen pyjama, joka mukavasti lämmittää talven tuiskeessa. Tai ehkä tässä iloitaan ensilumesta.

Oli miten oli, tämän koiran on toki hyvä vähän lämmitelläkin, sillä englanninvinttikoira on maailman nopein koirarotu. Tällä videolla nähdään siis vain pientä alkulämmittelyä – ja jumppaa.

Slamet on 59-vuotias indonesialainen mies. Hän asuu Jaavan saarella. Vielä parikymmentä vuotta sitten Slamet näytti siltä kuin kaikki muutkin ikäisensä. ”Mutta sitten, vuonna 1991 Slametilta poistettiin kasvain vyötäröltä, ja kuusi kuukautta tämän jälkeen hänen kehoonsa alkoi kasvaa lisää kasvaimia”, kertoo miehen veli Suwadi. Nyt kasvaimia on tuhansia ympäri miehen kehoa.

Slametin uskotaan kärsivän geneettisesti periytyvästä sairaudesta nimeltä neurofibrooma, jossa kasvaimia kasvaa pitkin hermoja kaikkialle kehoon.

Sairaus on yltynyt niin pahaksi, että Slametin on vaikea hengittää, ja hänellä on kovia kipuja. Hänen kasvonpiirteensä ovat kadonneet kasvainten alle.

Slamet ei kykene enää työskentelemään. Hänen elantonsa tulee pelkästään almuista.

Koska Slametilla ei ole varaa lääkäriin eikä leikkauksiin, hänen ystävälliset naapurinsa päättivät alkaa kerätä rahaa ja lahjoituksia auttaakseen miestä pääsemään hoitoihin. He toivovat myös saavansa valtiolta apua edes lääkkeisiin.

oi

Slametin tila on jo niin hengenvaarallinen ja kivulias, että hätähuuto kaikuu kauas. Toivottavasti mies saa apua – ja pian.

Lähde: All Over Press / Arief Priyono

Evästevalinnat