Valokuvat ovat ihania — niitä voi katsella useiden vuosien jälkeen ja muistella menneitä aikoja. Valokuvat ovat myös oiva tapa tallentaa tilanteita, jotka muuten saattaisivat ajan juostessa unohtua. On kuitenkin hyvä muistaa, että kuvat kannattaa silloin tällöin käydä teetättämässä, sillä rikkinäisen puhelimen sisällä olevat valokuvat eivät paljoa lohduta.

Joka tapauksessa äiti halusi ottaa tyttärestä ja koirasta valokuvan. Kaksikko asettui kiltisti riviin ja tämän jälkeen äiti pyysi heitä hymyilemään. Koira ei ilmeisesti aluksi kuullut pyyntöä, mutta lopulta se teki ilmeen, joka on saanut ihmiset ympäri maailmaa nauramaan.

Koirat haluavat itselleen vain leikkitoverin ja mikäli talosta ei löydy toista koiraa niin vuoroon astelee kissa. Tämä saattaa aiheuttaa kuitenkin erimielisyyksiä, koska kissat eivät välttämättä halua itselleen koirakaveria. Ne osaavat myös puolustaa itseään, mikäli koirat tulevat liian lähelle ja ovat liian ystävällisiä.

Alla olevalla videolla esiintyy kymmeniä koiria ja kissoja, joiden kaverisuhde alkoi melko kivisesti. Lopussa tapahtuu kuitenkin jotain, mikä saa sydämeni sulamaan.

Katso ja jaa alla oleva video ystävillesi!

Internet on pullollaan videoita, joissa huskyt näyttelevät pääroolia. Syynä tähän on yleensä se, että huskyt ovat todella temperamenttisia ja ne osaavat kiukutella toden teolla.

Huskyilla on itse asiassa paljon samoja piirteitä kuin ihmisilläkin — silloin tällöin ei vaan tee mieli lähteä pois kylvystä tai suihkusta. Tällä kertaa ammeessa ei ollut kuitenkaan vettä ja on vaikea sanoa, miksi eläin ei halunnut millään jättää lepopaikkaansa.

Voit katsoa alta videon, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Eläimet ovat ihania siksi, että ne huomaavat ja tukevat toisiaan vaikeina aikoina. Tästä on olemassa niin monia todisteita, että väitettä ei tarvitse sen kummemmin kyseenalaistaa. Kissat ja koirat eivät tunnetusti tule välttämättä toimeen ja niillä on eräänlainen viha-rakkaussuhde. Suhdetta voisi verrata sisarten väliseen rakkauteen, kun toisinaan oma sisko tai veli on maailman tyhmin ja toisena päivänä ihana. Yhdistävät tekijä on kuitenkin se, että tiukan paikan tulleen läheiselle ystävälle tarjotaan tukea.

Tällä videolla näemme suloisen tilanteen. Koiranpentu on juuri palannut eläinlääkäristä ja se näyttäisi olevan kovin uupunut. Kissa on huomannut ystävänsä alakuloisuuden, jonka seurauksena se meni nuolemaan ja silittämään koiraa.

Voit katsoa ihanan videon alapuolelta:

Kissat ovat pääsääntöisesti kilttejä, mutta ne saattavat myös ärsyyntyä nopeasti ja tämän seurauksena raapaista ihmistä.

Tässä tapauksessa perhe halusi katsoa, kuinka adoptoitu kissa reagoisin vauvan läheisyyteen ja kosketukseen. He päättivät kuvata tilanteen myös videolle, jotta ensikohtaaminen saataisiin muistoksi.

Vauva aluksi vetää kissaa varovaisesti takajaloista, jonka seurauksena kissa kiinnittää huomionsa lapseen. Se, mitä eläin tekee tämän jälkeen, on saanut miljoonien ihmisten sydämet sulamaan.