Jokainen vanhempi tietää, miten jännittävää on matkustaa pienen lapsen kanssa julkisissa kulkuvälineissä, varsinkin lentokoneessa. Ja jokainen, joka matkustaa samassa koneessa itkevän lapsen kanssa, voi lopettaa sen pahalla silmällä katselun, sillä kyllä – tilanne tuntuu paljon ikävämmältä vanhemmista kuin kanssamatkustajista.

Tämä isä jä äiti lensivät ensimmäistä kertaa vuoden ikäisen lapsen kanssa. He päättivät antaa alla olevan pussukan vieressä istuvalle henkilölle…

http://i.imgur.com/5tFAgm5.jpg

Lähde: Reddit

Tässä vielä käännös:

”Moikka vieras!

Minun nimeni on Madeline. Täytän vuoden 17. joulukuuta ja tämä on minun ensimmäinen lentoni. Yritän käyttäytyä mahdollisimman hyvin, mutta haluaisin pyytää anteeksi jo etukäteen, jos menetän hermoni, minua alkaa pelottaa tai korviini sattuu. Äiti ja isä tekivät sinulle tämän pussukan, josta löytyy vähän herkkuja. Sieltä löytyy myös korvatulppia, jos ensimmäinen julkinen serenaadini ei miellytä sinua yhtä paljon kuin vanhempiani.

Kivaa lentoa!”

Toiset koirat ovat semmoisia herkkiksiä kuten tämäkin. Denver ei saisi olla sohvalla eikä ainakaan syödä joulukuusesta pehmopalloja, mutta se on silti vähän puuhastellut omiaan.

Ujo ja syyllinen hymy nousee Denverin huulille, kun se yrittää esittää coolia ja syytöntä.

Ihminen ei ole ainoa otus, joka nauttii lumesta. Tosin harva aikuinen lähtee juoksemaan villinä ympäriinsä, kun ensilumi on satanut maahan, niin kuin tämä englanninvinttikoira Mosley. Sillä on uusi hieno ja lämmin pyjama päällä, joten nyt kelpaa seota.

Kyllä joulu on sitten kivaa aikaa. Silloin kotiin raahataan vaikka mitä kivaa tuhottavaa. Rapisevat lahjapaperit, joulukuuset, helisevät koristeet… Ai että!

Nämä kuvissa esiintyvät eläimet rakastavat joulua juuri niin paljon, kuin kuvat antavat ymmärtää.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Boredpanda

Marnie on jo kypsään 12-vuoden ikään ehtinyt rescue-koira. Se löydettiin kaduilta vaeltamasta vuonna 2012. Koiralta jouduttiin poistamaan 14 mädäntynyttä hammasta. Marnien kieli tuppaa roikkumaan ulkopuolella jatkuvasti, mutta se ei menoa haittaa.

Pelastuksen jälkeen Marnie valloitti pian koko Internetin. Ei sinänsä mikään ihme, sillä katsokaa nyt tuota naamaa.

Ja vielä video: