Videota kuvannut mies huomasi äidin, joka ei puuttunut lastensa huonoon käytökseen. Toinen lapsista söi suoraan hyllystä tuotteita, mikä on ehdottomasti väärin. Mies huomautti pojalle asiasta, ja muistutti vielä että tuote pitää maksaa ensin. Poikaa ei kiinnostanut miehen puheet ja jatkoi puuhiaan.

Seuraavaksi mies menikin suoraan juttuselle pojan äidin luo, ja kertoi tilanteen. Äitihän ei asiasta riemastunut ja meni komentamaan poikaansa. Tilanne lähti hieman lapasesta, ja nainen jouduttiin loppujen lopuksi kantamaan ulos kaupasta. Poikakaan ei halunnut lopettaa riitaa, vaan jatkoi äitinsä lyömistä peruukilla.

Muistakaa, että väkivalta ja huutaminen ei ole oikea tapa kasvattaa lasta, eikä opettaa oikeaa väärästä.


Viime vuonna yli 30.000 juhlijaa kerännyt Summer Sound Festival järjestetään tänä vuonna suurempana kuin koskaan. Tapahtuman ohjelma on koko sen historian ajan koostunut maailman suosituimmista elektronisen musiikin supertähdistä, sekä ajankohtaisimmista uusista nimistä. Tänä vuonna esiintyjäkaarti on entistäkin häikäisevämpi. Ensimmäiset artistikiinnitykset julkaistaan tammikuun lopussa. Festivaalin kolmen päivän early bird -liput tulevat myyntiin Lippupalvelussa 8.1.2014. Early bird -lipun hinta on 95 euroa, ja niitä on myynnissä rajoitetusti.

Kaksi kotimaan merkittävimpiin kuuluvaa tapahtumajärjestäjää aloittaa yhteistyön

Summer Sound Festivalia tuottava Summer Sound Festival OY aloittaa tänä vuonna yhteistyön Summer Up OY:n kanssa. Uuden osakkuusjärjestelyn myötä tänä vuonna entisestään laajenevan tapahtuman tekniseen toteutukseen ja palvelutarjontaan saadaan näin yhä enemmän osaamista ja ammattitaitoa. Tämä osaltaan kehittää Summer Sound Festivalia yhdeksi koko Euroopan johtavista elektronisen tanssimusiikin tapahtumista. Tapahtuman taiteellinen johto säilyy sen perustajalla, Alex Kunnarilla.

Summer Up Oy on uuden musiikin tapahtumiin erikoistunut tapahtumatuotantoyhtiö, jonka tapahtumat ovat tunnettuja  valtakunnallisesti erityisesti nuoren yleisön keskuudessa. Yrityksen tapahtumia ovat muun muassa Summer Up -festivaali, Goom-risteilyt sekä Kustom Promotions OY:n kanssa yhdessä järjestettävä Suomen suurin lumilautailutapahtuma, Stars of the Stadium.

Summer Sound Festivalin kotisivut löytyvät osoitteesta:

www.summersound.fi

Koirat ovat ihmisen parhaita ystäviä, sillä niiden luotettavuutta ja lämminsydämisyyttä ei pysty muu eläin tai välttämättä edes ihminen korvaamaan. Koirat pitävät leikkimisestä, sekä haukkumisesta ja ne saattavat myös matkia ääniä, joita ne kuulevat kadulla tai kotonaan.

Sireenin ääni saa kuitenkin monet eläimet hämilleen, mutta tämä koira otti tilanteesta kaiken ilon irti. Koira alkoi nimittäin matkimaan ambulanssia todellisella tunteella.

Jos mietit, miltä näyttävät onni, tyytyväisyys ja hyvä olo, tässä videolla on niistä täydellinen ilmentymä.

Moni lapsi nukahtaa itkien väsymystään, mutta tämä pienokainen ei. Sen silmät lurpsahtelevat kiinni, mutta kasvoilla loistaa onnen hymy. Ja tämä hymy pitää pienen pojan hereillä, vaikka nukkumatti kököttää ihan sen nenän edessä. Maailmassa on näemmä monta  ihmeellistä asiaa, ja se hämmästyttää kummastuttaa ainakin tätä pientä kulkijaa.

Oikeaa ystävyyttä on se, että huomioi toisen ennen itseään, sekä auttaa toista tilanteen tullen. Tässä on hyvä esimerkki todellisesta ystävyydestä undulaatin sekä koiran välillä.

Undulaatti oli löytänyt pöydältä aarteen, nimittäin valmiiksi keitettyjä makaroneja. Koirakin halusi vähän maistaa niitä, muttei ylettänyt pöydän tasolle. Onneksi undulaatti huomioi myös koiraystävänsä, ja syötti maassa olevaa koiraa. Undulaatti nappasi makaronin nokkaansa, ja tiputti sen koiran suuhun.