Kukapa vanhempi ei järkyttyisi löytäessään lapsensa huoneesta huumeita. Lisa etsi tyttärensä Ashleyn laatikosta laskinta ja löysi sieltä epäilyttävän näköisiä pillereitä. Äiti lähetti tekstiviestin, jossa käski Ashleyn tulla heti kotiin keskustelemaan seurauksista. Tytär vastasi viestiin, että laita pillerit veteen. Ashley sai vastaukseksi kuvan vesilasissa lilluvista dinosauruksista ja pyynnön olla tulematta sittenkään kotiin.

 

 

Lue koko huvittava viestiketju alta!

dinosauruspillerit

Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Kuvat: Ashley Banks
Lähde: Buzzfeed

Hollie-niminen nainen katseli kotinsa turvakameraa ja huomasi siellä jotain hieman outoa. Pieni poika pyöräili pihaan ja kävi paijaamassa naisen koiraa. Lyhyen hellyystuokion jälkeen lapsi juoksi takaisin pyörälleen ja pakeni paikalta.

Hollie laittoi videon Facebookiin tiedustellakseen naapureiltaan kuka tämä ihana poika oikein on. Pian hän sain vastauksen lapsen äidiltä, joka kertoi 9-vuotiaan pojan rakastavan koiria ja menettäneen omansa viime vuonna.

Nyt poika saa halata koiraa niin paljon kuin haluaa ja ottaa yhteiskuvia sen kanssa. Miten onnellinen loppu tarinalle, jossa kaikille tuli hyvä mieli.

Lähde: Buzzfeed

On yleisesti tiedossa, että mielikuva toisesta ihmisestä muodostuu muutamissa sekunneissa. Usein sitä on vieläpä vaikea muuttaa, vaikka aikaa kuluisi. Professori Amy Cuddy on tutkinut ensivaikutelmaa yli kymmenen vuotta ja on selvittänyt nyt kaksi kysymystä, jotka ihminen kysyy itseltään tavatessaan uuden ihmisen. Kysymykset ovat seuraavat:

 

1. Voinko luottaa tähän ihmiseen?

2. Voinko kunnioittaa tätä ihmistä?

 

Erityisesti ammatillisissa tilanteissa kunniotus muodostuu pätevyyden vaikutelmasta. Haemme myös lämpöä ja empatiaa ihmisissä, joiden kanssa haluamme olla tekemisissä. Kuten arvata saattaa, ilman luottamusta ei paljon pitkälle pötkitä sosiaalisissa tilanteissa.

Lähde: Business Insider

 

Kevään aikana olemme nähneet niin farkkutukkaa kuin pimeässä loistavaa lettiä. Kaikkia näitä hiustrendejä yhdistää erikoisilla ja näyttävillä väreillä leikittely. Nyt esittelyssä on metallinhohtavat tyylit, joihin on kerätty inspiraatiota valon taittumisesta prismassa. Sopii pitkiin tai lyhyisiin hiuksiin!

 

1.

 

2.

 

3.

A photo posted by Guy Tang® (@guy_tang) on

 

4.

A photo posted by Namnguyenhair (@namnguyenhair) on

 

5.

A photo posted by Guy Tang® (@guy_tang) on

 

6.

 

7.

 

8.

 

9.

A photo posted by Lorettatom (@lorettatomhair) on

 

10.

 

Lähde: Brit.co

Näyttäviä vartalomaalauksia ammatikseen tekevä Johannes Stötter tietää mitä tekee. Nyt hän on luonut kolmesta alastomasta naisesta ”Susi”-nimisen teoksen, joka näyttää nimensä mukaisesti aivan oikealta sudelta. Pystytkö löytämään kaikki kolme naista kuvasta?

susi

Videolta näet vastauksen:

Evästevalinnat