Tälle äidille lapsen nukuttaminen ei ole koskaan ollut ongelma. Pienokainen nukahtaa lähes heti, kun äiti alkaa laulaa tälle. Äidin herkkä ja kaunis lauluääni saa kyllä jokaisen katsojan silmäkulmat kostumaan.

Mies päätti kokeilla, miltä kitaransoitto näyttää soittimen sisäpuolelta kuvattuna. Hän laittoi iPhonensa kuvaamaan ja asetti sen sitten varovasti kitaran sisälle. Voisi melkeinpä sanoa, että kun mies otti kameran pois ja katsoi videon, hän näki musiikin. Nimittäin valoa vasten kuvattaessa voi huomata, miten kielet värisevät soittaessa. Upeaa!

Turkkilaisella Muharremilla on kuulovamma, minkä takia juttelut tuntemattomien ihmisten kanssa jäävät usein väliin, koska yhteistä kieltä ei ole. Eräänä päivänä Muharrem yllättyy kuitenkin ihan kyyneliin asti, sillä Samsung on järjestänyt hänelle piilokamerayllätyksen.

Muharrem kävelee kadulla siskonsa kanssa. Hän alkaa ihmetellä, kun vastaantulijat osaavatkin puhua viittomakielellä. Tämän yllätyksen valmisteluihin on mennyt aikaa kuukausi ja osallistujat ovat opetelleet puhumaan käsillään. Vaikka kyseessä onkin mainos, tämä ele varmasti piristi Muharremin mieltä tavalla, jota ei pysty edes käsittämään. Lopussa nimittäin Muharrem purskahtaa kyyneliin.

Lucy Kay oli 4-vuotias, kun hänen vanhempansa erosivat. Hän muutti äitinsä kanssa eri kaupunkiin, josta Lucyn vaikeudet alkoivat. Lucyn mennessä kouluun häntä alettiin kiusaamaan, jota jatkui monta vuotta. Hän koki päivittäin henkistä ja fyysistä väkivaltaa, jolle ei näkynyt loppua. Lucyn itsetunto romahti, ja hän vältteli ihmisiä viimeiseen asti.

Kaunis ja lahjakas nuori nainen jätti koulun kesken ja pysytteli piilossa. Hän oli yksin, ilman ketään tai mitään. Reippaasta pikkutytöstä oli kasvanut hiljainen ja ujo nainen, joka ei löytänyt elämästään enää minkäänlaista iloa.

Äitinsä kannustamana 24-vuotias Lucy keräsi rohkeutensa ja asteli Britain’s Got Talent -ohjelman lavalle. Hän halusi kertoa tarinansa koko maailmalle ja näyttää kiusaajielleen keskisormea laulun muodossa. Tämä on se päivä, joka muutti Lucy Kayn elämän lopullisesti.

Viisi nuorta miestä seisoo lavalla kapulat käsissään ja kiltit päällään. Jokaisen edessä on yksi rumpu. Kun esitys alkaa, yleisölle selviää, miten taitavia nämä nuorukaiset todella ovatkaan. Rumpukapulat heiluvat sellaisella tohinalla, että katsojat riemastuvat ihan kiljumiseen asti.

Pojat voittivat esityksellään lukionsa taitokisan.

Evästevalinnat