Eräs perheenäiti halusi jakaa kampausidean, joka on yllättävän nopea ja helppo tehdä. Toiselle tämä on ehkä helpompi tehdä kuin itselle, mutta harjoitus tekee mestarin! Äiti teki kampauksen tyttärelleen, ja haluaa nyt näyttää vaihe vaiheelta, kuinka tämä upea kampaus luodaan:

Ensin solmitaan hiukset tavallisesti taakse, mutta eteen jätetään hieman hiuksia vapaaksi.

Edessä olevista hiuksista otetaan yksi osio ja poninhännästä kaksi osiota.

Tällä tavoin.

Sitten aletaan tehdä ranskanlettiä, ottaen osioita etuhiuksista ja poninhännästä.

Kun etuhiukset on saatu letitettyä, jatketaan ranskanletin tekemistä ottamalla mukaan vielä osioita poninhännästä.

Tuloksena alkaa syntyä upea nuttura. Letin vasenta puolta kannattaa vetää vähän auki, jotta se näyttää kivemmalta.

Kun poninhäntä on saatu letitettyä, loput hiukset letitetään ihan normaalisti loppuun.

Letti kiedotaan nutturan ympärille ja kiinnitetään pinneillä.

Valmis nuttura näyttää tältä.

Aika nätti, eikö?

Lähde: iCreativeIdeas.com

Opaskoira Figo oli ylittämässä tietä omistajansa Audrey Stonen kanssa, kun bussi tuli kovaa vauhtia heitä kohti. Omistajansa oikealla puolella kävellyt opaskoira huomasi uhkaavan tilanteen ja heittäytyi vasemmalta tulevan koulubussin eteen.

Figo otti suurimman osan iskusta vastaan, mutta bussi osui myös omistajaan. Kivuista huolimatta uskollinen koira raahasi itsensä loukkaantuneen omistajansa luo törmäyksen jälkeen. Figo loukkasi etujalkansa pahasti, ja koira toipuu tällä hetkellä eläinlääkärissä. 62-vuotiaalta Audreylta murtui törmäyksessä useita kylkiluita, kyynärpää ja nilkka. Lisäksi hän loukkasi päänsä.

”Opaskoirani on minulle kaikki kaikessa, ja olen ikuisesti kiitollinen sille”, Audrey kertoo liikuttuneena medialle. Figo pääsee takaisin omistajansa luo hänen toivuttua onnettomuudesta.

 

Lähde

Lähde

Lähde

Kesä tulee ja melonit maistuvat ekstrahyvälle!

Saattaa olla, että olet leikannut vesimelonin aina vähän liian hankalasti. Tämä video näyttää, miten puolikas meloni kannattaa pistää paloiksi, jotta sen tarjoileminen on helppoa ja ennen kaikkea sen syöminen. Pistä vinkki korvan taakse ja ilostuta idealla seuraavan kerran ystäväsi.

Kersantti Jacob Fisher tapasi pienen koiranpennun ollessaan palveluksessa Afganistanissa. Koiranpentu tärisi kylmyydestä ja pelosta, eikä mies voinut jättää sitä oman onnensa nojaan. Jacob laittoi pienen koiran lämpimän takkinsa sisään, ja vei tämän pois vaaralliselta alueelta.

Siitä alkoi Jacobin ja Jaxiksi nimetyn koiran ystävyys. Koira toi lohtua perhettään ikävöivälle Jacobille, kun taas Jacob suojeli koiraa ja piti tämän turvassa. Molemmat tarvitsivat toisiaan ihan yhtä paljon. Jacob tiesi heti, että haluaa kotiuduttuaan adoptoida Jaxin ja tuoda tämän kotimaahansa.

Jacob Fisher toimi kersanttina Afganistanissa.

Hän huomasi peloissaan olevan koiranpennun vaarallisella alueella, joten pelasti tämän.

Se sai nimekseen Jax.

Jax ja Jacob olivat siitä lähtien tiiviisti yhdessä.

Jax toi lohtua ja seuraa perhettään ikävöivälle Jacobille.

Kun Jacob pääsi kotiin, Jax jäi vielä Afganistaniin. Adoptioprosessi oli pitkä ja vaikea.

Lähes kolmen kuukauden erossaolon jälkeen myös Jaxin oli aika tulla vihdoin kotiin. Jacob on nyt virallisesti koiran omistaja.

Pieni pentu oli kasvanut silmissä, ja se oli hieman hämillään kaikesta. Se kuitenkin tunnisti Jacobin, ja oli onnellinen nähdessään hänet jälleen.

Katso video Jacobin ja Jaxin koskettavasta jälleennäkemisestä:

Kuvat: Youtube

Äitikoala Lizzy makaa pyyhkeen päällä, sillä nukutusaine vaikuttaa vielä. Leikkaus meni hyvin ja toipuminen voi alkaa. Lizzyn päällä pötköttelee kuuden kuukauden ikäinen poikanen, joka sai nimekseen Phantom. Se on vielä niin nuori, ettei se voi olla erossa emostaan.

Nämä kaksi koalaa tuotiin australialaiseen eläinsairaalaan tienposkesta. Auto oli osunut emoon, poikaselle ei ollut käynyt kuinkaan.

Kiitos eläinsairaalan, nyt ne pääsevät toipumaan yhdessä.

Auto kolhaisi emoa pahasti ja nyt se toipuu leikkauksesta, joka pelasti sen hengen.

Poikanen ei laskenut emostaan irti kertaakaan koko leikkauksen aikana.

Pieni, alle puolikiloinen Phantom ei vielä selviäisi luonnossa ilman emoaan.

Mutta kiitos eläinsairaalaan, nyt ne pääsevät toipumaan rauhassa – ja ennen kaikkea yhdessä.

Jeeee!

Lähde: Wildlife Warriors / Facebook

Via Mashable

Evästevalinnat