Lapsen kuva:

This is the little girl:

Ja äidin kuva:

And here is her mother:

44-vuotias Patricia Krentcil on syytettynä toisen asteen lastensuojelurikkomuksesta hänen vietyään 5-vuotiaan tyttärensä solariumiin.

Tytön isä kertoi  NBC New Yorkille että hänen tyttärensä kertoi luokkakavereilleen menneensä ruskettumaan äitin kanssa.

Patricia kielsi häntä vastaan esitetyn syytöksen väittäen, että hänen tyttärensä paloi leikittyään ulkona.

Juttu käsitellään oikeudessa ensi keskiviikkona, ja äiti toivoo vakuuttavansa tuomarin että kaikki oli väärinkäsitystä.

Lähde: usnews.msnbc.msn.com 

Patrcian pidätyskuva:

And here's her mugshot:
Mother Arrested For Taking Her 5-Year-Old Daughter Into A Tanning Bed

OXxYu

On perjantai-ilta, ja olet jostain syystä onnistunut sopimaan treffit. On vain yksi mutta; lompakkosi ammottaa tyhjyyttään. Älä silti vaivu epätoivoon! David Coleman, rakkauden ammattilainen ja mies joka antoi inspiraation elokuvalle Hitch – Lemmentohtori, kertoo parhaat ensitreffivinkit joista selviydyt alle kymmenen euron!

1. ANNA KYLMIÄ VÄREITÄ

Helppo homma: vuokraa Paranormal Activity, tai vaikkapa Manaaja. Kauhuelokuvia nähtyään hän etsii turvapaikkaa kainalostasi välittömästi. “Haavoittuvuuden näyttäminen on suuri sitoutumisen ele”, sanoo Coleman. “Hieman inhimillisyyttä, ja ennenkuin huomaatkaan olet jo toisilla treffeillä.”

2. KULTTUURI-PLÄJÄYS

Vie tyttö katsomaan harrastelijateatteria, tai vaikkapa ilmaiskonserttia. Open Mic -periaatteella toimivat Stand Up -komedia-illat ovat usein ilmaisia ja näyttävät huumorintajuasi sekä saavat tytön nauramaan. Nauru pidentää ikää – ja todennäköisesti suhdettanne.

3. HIKI PINTAAN

Joukkuepelaaminen kasvattaa yhteishenkeä, joten unohda illallinen ja lähtekää salille. “Treenaaminen ensitreffeillä ei ainoastaan saa verta liikkeelle ja lihakset pullottamaan, vaan saattaa myös kiihottaa häntä” Coleman kertoo. Haasta hänet tennisotteluun, menkää rannalle pelaamaan lentopalloa tai vaikkapa potkimaan futista. “Mieti asiaa: Käytätte pari tuntia hikoillessanne lähekkäin”, Coleman neuvoo. “Ne jos jotkin ovat treffit!”

4. OJENNA AUTTAVA KÄTESI

Vanhainkoti ei välttämättä ole se paikka missä uskoisit kipinöiden lentävän, mutta vapaaehtoistyön tekeminen edistää yllättävän paljon onnistuneita treffejä, Coleman sanoo. Tässä syy: “Sen sijaan, että keskitytte toisiinne, keskittykää siihen mitä teette”, hän sanoo. “Kun työskentelette yhdessä kohti yhteistä tavoitetta, tulette paljon läheisemmiksi.” Internet on täynnä vapaaehtoistyötä tarjoavia järjestöjä, joiden kautta voit näyttää olevasi hyväsydäminen mies-ehdokas.

5. OTA LAVA HALTUUN

Ei ole mitään nolompaa kuin nousta tuntemattomien ihmisten eteen ja laulaa “Aikuista naista” liian korkealta paikallisessa räkälässä – ja se on hyvä asia! “Jos hän nauraa kun nouset lavalle ja alat laulaa, älä huoli”, Coleman kertoo. “Se tarkoittaa että olet laskenut suojamuurisi. Kun ihminen laskee suojauksensa, hänestä tulee haavoittuvainen, ja silloin suhde alkaa oikeasti kehittyä.” Vielä parempi idea on jakaa häpeä ja laulaa duettona!

6. SYÖ JA SIIRRY

Aloita halvasta alkusalaatista, siirry pääruoalle johonkin pikaruokalaan ja kruunaa ilta jaetulla juustokakkusiivulla. Saatat ylittää budjetin muutamalla eurolla, eikä se oikeastaan huuda tyylikkyyttä, mutta se ei haittaa: “Pääasia on, että asennoidut ja mukaudut jokaiseen paikkaan uudestaan”, Coleman neuvoo. “Se antaa teille syyn olla kaiken sen ajan yhdessä.”

7. KANNUSTA KOTIJOUKKUE VOITTOON

Menkää paikalliselle urheilukentälle tai jäähallille katsomaan peliä. Juniorijoukkueiden peliaikataulut näkee internetistä, eikä niiden katsominen maksa mitään. Voit siis säästää rahat janojuomiin tai eväisiinne. Yhteinen kannustaminen kasvattaa yhteishenkeä ja tekee treffeistä nautittavammat.

Everything Is Terrible niminen videoblogisivusto on julkaissut hieman “erilaisen” opetusvideon.

Videolla näytetään, kuinka Sinä voit puolustautua raiskaukselta.
Hyviä keinoja ovat mm. piereskely tai housuihin virtsaaminen, joilla saat itsesi vaikuttamaan vähemmän viehättävältä.
Pahimmassa tapauksessa on turvauduttava “puraise penistä” taktiikkaan.

Tällä mieltä ilahduttavalla videolla poikkeuksellisen lahjakas autistilapsi Ethan soittaa kappaleen “Piano Man.”

Autisteilla on usein koettu olevan erityislahjoja ja tämä video onkin yksi todiste kyseisille väitteille. Videolla pojan isä soittaa taustalla kitaraa ja he näyttävät löytäneensä yhteisen harrastuksen. Poikaa on ylistetty videosivusto Youtube:ssa muun muassa erityislahjoja omaavaksi supermieheksi.

Lisää pojan videoita voit katsoa täältä!

Kuvakooste juuri oikeaan aikaan otetuista valokuvista, mikä tekee niistä paljon hauskempia kuin kuvaaja olikaan tarkoittanut!
1361967_700b

Kommentoikaa & Jakakaa!