Kiinassa tapahtui muutama päivä sitten järkyttävä onnettomuus, jossa vessassa tarpeitaan hoitamassa ollut äiti pudotti lapsensa huomaamatta viemäriin. Tämän jälkeen nainen alkoi ihmetellä viemäriputkistosta kuuluvia ääniä ja soitti vuokraisännälleen.

Onneksi vuokraisäntä oli tarpeeksi fiksu ja hän soitti palomiehille välittömästi, jotka tulivat pelastamaan vastasyntynyttä vauvaa.

Tällä hetkellä poika voi hyvin ja hän on päässyt pois sairaalasta. Äitiä epäillään rikoksesta, mutta hän väittää että ei tiennyt vauvan putoamisesta. Nainen ei ollut kertonut kenellekkään raskaudestaan ja hän on itse sairaalassa synnytyksen aikana aiheutuneista sivuvaikutuksista.

Koulujen tanssi-illat ovat yleensä rauhallisia ja kaikilla on hauskaa yhdessä. Bulgariassa tanssiaiset hoidetaan kuitenkin eri tyylillä eli tappelemalla.

Videolla ryhmä miehiä alkaa tappelemaan keskellä tanssilattiaa tuntemattomasta syystä ja heitä ei saa rauhoiteltua mitenkään. Joku miehistä oli ilmeisesti käynyt pokailemassa väärää tyttöä.

Banaanit ovat hedelmiä, joilla on todettu olevan runsaasti erilaisia terveysvaikutuksia. Monet ihmiset kuitenkin kuorivat nämä hedelmät väärin, aloittamalla banaanien kannoista.

Tämä video näyttää huomattavasti helpomman tyylin, jota myös apinat käyttävät.

Moni ihminen saattaa luulla, että laulaminen on vaikeaa. Jos haluaa oppia laulamaan, täytyy vain omaksua laulajan tyyli ja olemus.

“Nigahiga” niminen Youtube -käyttäjä lisäsi videon, jossa hän matkii eri artistien laulutyylejä. Mies on itse ammattilaulaja, joten vinkit kannattaa ottaa vakavasti.

Tänä päivänä huvipuistot joutuvat rakentamaan entistä hurjempia laitteita vetääkseen puoleensa asiakkaita. Texasiin rakennettiin kuitenkin laite, joka on jotain ennen näkemätöntä.

SkyScreamer on laite ihmisille, jotka pitävät jännityksestä ja korkeista paikoista. Laite kohoaa 120 metrin korkeuteen, jonka jälkeen se alkaa pyörimään 70 kilometrin tuntivauhdilla.