Teini-iässä lapset saattavat laiminlyödä vanhempien kanssa sovittuja sääntöjä. Yksi ehkä yleisimmistä säännöistä, joita rikotaan tai venytetään on kotiintuloaika.

Äidin soittaessa nuoren on helppo olla vastaamatta ja kuunnella valitukset vasta kotosalla. Tämä äiti kehitti kuitenkin puhelinsovelluksen, jonka avulla hänen poikansa vastaa jokaiseen puheluun tai soittaa ainakin takaisin, sillä muuten hänen puhelimensa pysyy lukittuna.

Parkkiruutujen vieminen nenän edestä on suorastaan raivostuttavaa toimintaa varsinkin silloin, kun olet ruuhka-aikana jossakin kauppakeskuksessa. Onneksi pahalla on tapana saada palkkansa, niin kuin tälläkin videolla näemme.

Huomaamme tilanteen, jossa nainen on peruuttamassa parkkiruutuun, kunnes takaa tulee auto, joka kiilaa suoraan naisen paikalle. Nainen ei kuitenkaan tilanteesta hätkähdä, sillä hän peruuttaa kylmän viileästi paikalleen ja nousee kattoikkunan kautta ulos.

Voimistelu vaatii voimakkaiden lihasten lisäksi kylmiä hermoja, tasapainoa ja lähes täydellistä kehonhallintaa. Kristof Willertonin vuonna 2013 kultaan johtanut temppu on suorastaan häkellyttävän ilmava.

Mies pomppii kuin kenguru ja tekee ilmassa useita voltteja. Tavallisen ihmisen on vaikea käsittää tätä temppua, sillä monille jo yhden voltin tekeminen tuottaa suurta päänvaivaa.

Yksinhuoltajana oleminen ei ole aina helppoa, kun rahaa, aikaa ja rakkautta pitäisi saada taiottua samanaikaisesti. Kelley Lewis jäi omilleen, erottuaan aviomiehensä kanssa. Myös lapset jäivät hänen vastuulleen, jonka seurauksena naisen oli nopeasti keksittävä ratkaisu kiperään tilanteeseen.

Kelley ei kuitenkaan luovuttanut, sillä hän rakensi pienin talon itselleen ja lapsilleen. Teko on uskomaton osoitus siitä, mihin ihminen pystyy tiukan paikan tullen.

Musiikkia voi muodostaa oikeastaan mistä vaan ja sen näyttää toteen muusikko Andrew Huang. Hän päätti kokeilla, miltä kuulostaisi yksisarvinen tietokoneella soitettuna. Kuuntele alta ja ylläty!